Η πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών της Globo ξεχωρίζει σε έκθεση της IDC

by George Polyzos • On 17-02-2015 • AT 10:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Globo, πάροχος λύσεων Enterprise Mobility και επιχειρηματικών εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας, ξεχώρισε με τις επιδόσεις της στην τελευταία έκθεση της IDC, για τον Δεκέμβριο του 2014.

Ειδικότερα, η εταιρεία συμπεριλήφθη και διακρίθηκε στην κατηγορία Mobile Application Development Platforms (MADP) – “Worldwide Mobile Enterprise Application 2014-2018 Forecast and 2013 Vendor Shares” – για τις ολοκληρωμένες λύσεις της.

Πιο αναλυτικά, η πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών GO!AppZone κατετάγη πρώτη όσον αφορά την αύξηση των εσόδων της (σημείωσε αύξηση 307% για την περίοδο 2012-2013) και δεύτερη ανάμεσα στις επτά μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της ανάπτυξης και εγκατάστασης εφαρμογών.

Επιπρόσθετα, η έρευνα της IDC που μελετά τα μερίδια της αγοράς εταιρειών MADP με γνώμονα τα έσοδα τους, θέτει την Globo στη δωδέκατη θέση ανάμεσα στις 16 μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως. Η ομάδα των 16, που περιλαμβάνει και ανεξάρτητους προμηθευτές λογισμικών (ISV) όπως παραδείγματος χάρη η SAP, η Apple, η IBM και η Microsoft, καταλαμβάνει το 67,2% της αγοράς.

Οι προβλέψεις της IDC θέλουν την αγορά του Enterprise Mobility να αυξάνεται από τα 1,2 δισ. δολάρια το 2013 στα 3,7 δισ. δολάρια μέχρι το 2018, με έναν ετήσιο ρυθμό αύξησης που αγγίζει το 25%. Επίσης, η IDC σημειώνει ότι η συγκεκριμένη αγορά είναι κατακερματισμένη, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ύπαρξης πλατφόρμων που είναι σε θέση να προσφέρουν:

  • Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από front-end ανάπτυξη μέχρι back-end υπηρεσίες, τόσο σε on-premise, όσο και σε cloud επίπεδο
  • Απλοποιημένη ανάπτυξη εφαρμογών και υποστήριξη πολλαπλών τερματικών και λειτουργικών συστημάτων

[Δ.Τ. Globo]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons