Η Philips παρουσίασε την πρώτη της κυρτή οθόνη για υπολογιστές

by George Polyzos • On 09-09-2015 • AT 2:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Philips_BDM3490UC_ftl_rflx

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, παρουσίασε την πρώτη της κυρτή οθόνη για υπολογιστές στις 34 ίντσες και με εμπλουτισμένο ήχο μέσω ενσωματωμένων ηχείων.

Πιο αναλυτικά, η 34 ιντσών Brilliance Curved UltraWide οθόνη αναδιπλώνεται γύρω από τη γραμμή όρασης του χρήστη για να δημιουργήσει μια καθηλωτική, εξειδικευμένη εμπειρία, ενώ τα γραφικά συμπληρώνονται με DTS ενισχυμένο surround ήχο μέσω των ενσωματωμένων ηχείων.

Η νέα Brilliance Curved UltraWide οθόνη τοποθετεί το χρήστη στο επίκεντρο του χώρου εργασίας. Από κοντά, η αντίληψη είναι πως η οθόνη είναι εντελώς αφιερωμένη στο άτομο που κάθεται στο γραφείο. Το κυρτό σχήμα επιτρέπει στους χρήστες να στρίψουν το κεφάλι τους λιγότερο για να δουν το περιεχόμενο στα άκρα της οθόνης. Το γυαλί από άκρη σε άκρη και το εξαιρετικά στενό πλαίσιο ενισχύουν την απρόσκοπτη εμφάνιση, μεγαλώνοντας την περιοχή προβολής.

Philips_BDM3490UC_bm

Η εμπειρία ενισχύεται από την ενσωματωμένη τεχνολογία ήχου της οθόνης, τη σουίτα εμπλουτισμού ήχου DTS, με την οποία τα ενσωματωμένα ηχεία επεκτείνουν και ζωντανεύουν την ηχητική εικόνα, βελτιώνουν την ευκρίνεια και ενισχύουν τα surround εφέ των μπάσων.

Επιπρόσθετα, η νέα οθόνη της Philipsχαρακτηρίζεται από την εξαιρετική της εμφάνιση. Εμπνευσμένη από τις καμπύλες του περιβάλλοντος, το λείο, κομψό φινίρισμα και τα ποιοτικά υλικά κατασκευής η οθόνη αναβαθμίζει κάθε επιφάνεια εργασίας.

Εκτός από τις καινοτόμες κυρτές γραμμές της, η νέα 34 ιντσών Brilliance οθόνη έχει και έξοχη απόδοση. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά και ευκρινή, χάρη στο CrystalClear, την UltraWideQuadHD απεικόνιση, την τεχνολογία AH-IPSLCD και την ανάλυση 3440×1440. Η οθόνη μπορεί να διακρίνει μεταξύ ενός δισεκατομμυρίου χρωμάτων, στοιχείο που εξασφαλίζει την ομαλότητα των διαβαθμίσεων. Επίσης παρέχει υποστήριξη κατά 99% των sRGB χρωμάτων, χαρακτηριστικό ζωτικής σημασίας για την διατήρηση της χρωματικής πιστότητας σε διάφορες εφαρμογές και συσκευές.

Philips_BDM3490UC_m

Με το πρότυπο UltraWide 21:9, υπάρχει άφθονος χώρος για το άπλωμα πολλαπλών εφαρμογών σε περιόδους έντονοι multitasking. Οι χρήστες μπορούν, για παράδειγμα, να δουν δίπλα-δίπλα συγκρίσεις χωρίς να εναλλάσσονται συνεχώς μεταξύ παραθύρων, να διαβάσουν κείμενο και στοιχεία με εξαιρετικά υψηλή αντίθεση για άκοπη συγκέντρωση ακόμα και όταν η οθόνη χωρίζεται σε πολλαπλά τμήματα όπως με το MultiView. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται και να παρακολουθούν περιεχόμενο από πολλαπλές συσκευές δίπλα-δίπλα, κάνοντας το περίπλοκο multitasking πολύ ευκολότερο.

Η απόδοση της εικόνας αποκτά επιπλέον ώθηση από τις Smart Τεχνολογίες της Philips, που αποτελούν μέρος της δέσμευσής της να δίνει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης. Το SmartContrast ρυθμίζει αυτόματα τα χρώματα και ελέγχει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού για τη βελτίωση της αντίθεσης και την καλύτερη ψηφιακή εικόνα και video.

Υπάρχει ακόμη η ειδική λειτουργία Economy, ιδανική για προβολή των καθημερινών εφαρμογών γραφείου και χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος. Το SmartResponse βάζει αυτόματα σε overdrive τους χρόνους απόκρισης για εφαρμογές όπως το gaming ή οι κινηματογραφικές ταινίες και να προσφέρει εικόνα χωρίς σπασίματα, καθυστερήσεις ή φαινόμενα ghosting.

Philips_BDM3490UC_mhl_ftr_rflx_image

Η νέα οθόνη διαθέτει όλες τις επιλογές συνδεσιμότητας για τη διευκόλυνση των επαγγελματιών: DisplayPort και HDMI 2.0 για μέγιστη απόδοση γραφικών, τεχνολογία MHL για απολαυστική προβολή περιεχομένου από φορητές συσκευές στη μεγάλη οθόνη και USB 3.0 για γρήγορη μεταφορά αρχείων και φόρτιση smartphone.

Η νέα κυρτή UltraWide LCD οθόνη Philips θα είναι διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών το τελευταίο τρίμηνο του 2015 στην τιμή των 1149 ευρώ.

[Δ.Τ. MMD]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons