Η Pentax παρουσιάζει μία DSLR με ISO 819.200

by Nikos Kaimakamis • On 02-02-2017 • AT 10:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

H Pentax KP είναι μία κάμερα που έρχεται για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων της φωτογραφίας με τις τεχνολογικές της χάρες. 

Αναμφίβολα, το στοιχείο εκείνο που κερδίζει τις εντυπώσεις στην περίπτωση της Pentax KP είναι το ISO που προσφέρει. Τα καλά νέα, όμως, δεν σταματούν εκεί, αφού η νέα DSLR της Pentax έχει ειδικά θωρακισμένο σώμα, ώστε να προσφέρεται η απαιτούμενη αντοχή στις υψηλές ή τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Σύμφωνα με την εταιρεία, η κάμερα αυτή μπορεί να λειτουργεί άνετα ακόμα και όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι στους -10 βαθμούς Κελσίου.

Στο εσωτερικό της Pentax KP υπάρχει ένας αισθητήρας CMOS, στα 24 Megapixel, ενώ το επίπεδο ευαισθησίας που προσφέρει το τόσο υψηλό ISO είναι παροιμιώδες για όλες τις συνθήκες. Η Pentax εξόπλισε την KP με το σύστημα απόσβεσης κραδασμών σε 5 άξονες, έτσι ώστε η φωτογράφιση να μην επηρεάζεται από τους κραδασμούς. Το σύστημα αυτό ονομάζεται SRII. Εάν ήθελε κανείς να σταθεί στα αρνητικά σημεία της νέας Pentax, θα σημείωνε την απουσία της δυνατότητας λήψης βίντεο σε ποιότητα 4Κ, αλλά μόνο σε Full HD, ενώ η συνδεσιμότητά της προσφέρει μόνο σύνδεση USB 2.0, χωρίς να υπάρχει HDMI.

Σύμφωνα με το New Atlas, η Pentax KP θα κοστίζει γύρω στα 1099 δολάρια, μόλις κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons