Η παραγωγή του Apple iWatch αναβάλλεται

by George Polyzos • On 11-07-2014 • AT 2:54 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

apple-iwatch-concept

 

Το iWatch, το μελλοντικό smartwatch της Apple, πρόκειται να μπει σε μαζική παραγωγή τον ερχόμενο Νοέμβριο, λόγω προβλημάτων στην ανάπτυξη νέου hardware και software που θα ενσωματωθεί στη συσκευή.

Αν και άλλες φήμες θέλουν το iWatch να λανσάρεται επίσημα τον Οκτώβριο, εντούτοις αναλυτές της εταιρείας KGI Securities βάζουν φρένο, μεταφέροντας την μαζική παραγωγή της συσκευής από τα τέλη Σεπτεμβρίου, στα μέσα με τέλη Νοεμβρίου. Παράλληλα, η αναφορά της KGI αναθεωρεί προς τα κάτω και τις προβλέψεις παραδόσεων του iWatch, κατά 40%, στα τρία εκατομμύρια μονάδες.

Δημοσίευμα του Reuters, τον προηγούμενο μήνα, ήθελε τη συσκευή να διαθέτει οθόνη διαγωνίου 2,5 ιντσών και να μπαίνει σε παραγωγή άμεσα, ώστε το επίσημο λανσάρισμα να πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια η Apple δεν έχει αναφέρει, επίσημα, το παραμικρό σχετικά με μελλοντική συσκευή smartwatch.

Πέρα από τις καθυστερήσεις, η KGI εκτιμά ότι το φημολογούμενο iWatch θα διαθέτει εύκαμπτη οθόνη AMOLED με γυαλί που θα διαθέτει επικάλυψη ζαφειριού για υψηλή ανθεκτικότητα. Επίσης, εκτιμά ότι θα διαθέτει υψηλά επίπεδα αντοχής στο νερό και θα ενσωματώνει ένα νέο SoC (system-on-a-chip).

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons