Η οθόνη με βάση Ambiglow Plus που ταιριάζει με τη διάθεσή σας

by George Polyzos • On 30-10-2015 • AT 1:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Philips_275C5_ftl_rflx

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, παρουσίασε μία νέα οθόνη διαγωνίου 27 ιντσών με σχεδιασμό Moda και βάση Ambiglow Plus.

Η τεχνολογία Ambiglow Plus εκπέμπει φως πάνω και γύρω από τη βάση που συγχρονίζεται με την εικόνα της οθόνης για να δημιουργήσει μία πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης. Το φως είναι διαθέσιμο ακόμα και όταν η οθόνη είναι κλειστή, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να ρυθμίσουν το χρώμα και τη φωτεινότητα και να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα δωματίου.

Philips_Moda_01

Το Ambiglow Plus όμως είναι πολλά παραπάνω από μία περίτεχνη λάμπα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν επίσης τον συγχρονισμό των χρωμάτων με τη σκηνή που εκτυλίσσεται στην οθόνη. Εξηγώντας την τεχνολογία ο Artem Khomenko, Product Manager EMEA των οθονών Philips στην MMD, αναφέρει: «Ο γρήγορος επεξεργαστής της Βάσης Ambiglow Plus αναλύει την εισερχόμενη εικόνα και προσαρμόζει το χρώμα και τη φωτεινότητα του φωτισμού στη στιγμή. Το αποτέλεσμα είναι μία ακόμα πιο συναρπαστική και έντονη εμπειρία θέασης που μεταφέρει το χρώμα και τη ζωντάνια πέρα από την ίδια την οθόνη».

Philips_Moda

Με προτίμηση στη διακριτική κομψότητα, ο σχεδιασμός Moda λειτουργεί συμπληρωματικά χωρίς να κυριαρχεί στον οικιακό ή εργασιακό χώρο. Με σχεδιασμό 360 μοιρών, η οθόνη φαίνεται όμορφη από όλες τις γωνίες, ενεργοποιημένη ή όχι. Το γυαλί από άκρη έως άκρη και το στενό πλαίσιο δημιουργεί ενιαία κομψή εμφάνιση αποτρέποντας κάθε περισπασμό κατά τη θέαση.

Ο σχεδιασμός συνδυάζεται με την απόδοση της οθόνης. Η ανάλυση Full HD εξασφαλίζει ευκρινή εικόνα και η τεχνολογία AH-IPS LCD δίνει στην οθόνη μια υπέρ-ευρεία γωνία θέασης με ζωντανές εικόνες υψηλής αντίθεσης ακόμα και στα άκρα. Με την τεχνολογία Flicker-Free, η οθόνη ελαχιστοποιεί φαινόμενα τρεμοπαίγματος που αν και συχνά περνάνε απαρατήρητα, ο αρνητικός αντίκτυπος του τρεμοπαίγματος της οθόνης συσσωρεύεται με την πάροδο του χρόνου, προκαλώντας κόπωση στα μάτια και μειώνοντας την παραγωγικότητα και την απόλαυση. Η τεχνολογία Flicker-Free technology διατηρεί την οθόνη σταθερά δυνατή.

Philips_275C5_b

Η βάση Ambiglow Plus περιλαμβάνει μια διαισθητική λωρίδα αφής για την επιλογή λειτουργιών και χρωμάτων με εύκολη απομνημόνευση κινήσεων αγγίγματος. Η οθόνη διαθέτει επίσης τις καθιερωμένες τεχνολογίες Philips Smart για εξαιρετική απόδοση εικόνας: το SmartContrast ρυθμίζει αυτόματα τα χρώματα και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού για βελτίωση της αντίθεσης σε ψηφιακές εικόνες και video.

Philips_275C5_s

Υπάρχει ακόμα μια ειδική Economy λειτουργία για την ιδανική προβολή καθημερινών επαγγελματικών εφαρμογών και χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος. Επιπλέον, το SmartImage αναλύει αυτόματα την εικόνα που βλέπουν οι χρήστες και προσφέρει μια σειρά επιλογών για λειτουργίες βάσει συγκεκριμένων εφαρμογών.

Και το SmartResponse των 5ms ενισχύει αυτόματα τους χρόνους απόκρισης της οθόνης για το gaming ή τα video για την εξάλειψη των απότομων κινήσεων, του time-lag και των φαινομένων ghosting – για ολοζώντανα γραφικά που ενισχύονται ακόμα περισσότερο όταν η βάση Ambiglow Plus συγχρονίζεται χρωματικά με την οθόνη.

Η οθόνη Philips 275C5QHGSW/00 θα είναι διαθέσιμη στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών στις αρχές Νοεμβρίου στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 389 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons