Η Oracle παρέχει ανάλυση big data στο Cloud

by George Polyzos • On 01-10-2014 • AT 11:36 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Oracle OpenWorld 1

Το Oracle Business Intelligence Cloud Service αποτελεί μέρος του Oracle Analytics Cloud και είναι μια νέα υπηρεσία που φέρνει την ισχύ της αξιοποιήσιμης πληροφόρησης που βασίζεται στα δεδομένα και της οπτικοποίησης των δεδομένων πιο κοντά στους χρήστες σε κάθε γωνιά ενός οργανισμού. 

Ενόσω οι οργανισμοί συσσωρεύουν δεδομένα με πρωτόγνωρο ρυθμό, η διεισδυτική επιχειρηματική ευφυΐα για κάθε εργαζόμενο παραμένει σε μεγάλο βαθμό στο επίπεδο του οράματος. Οι αναλυτές των επιχειρησιακών διαδικασιών και το τμήμα IT έχουν πρόσβαση σε τεράστιους όγκους δεδομένων, όμως οι “απλοί” εργαζόμενοι εξακολουθούν να δυσκολεύονται πολύ για να βρουν και να αναλύσουν επίκαιρες και σχετικές πληροφορίες.

Για να δώσει σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα πρόσβασης στα πιο συναφή δεδομένα, οπουδήποτε και οποτεδήποτε τα χρειάζονται, η Oracle παρουσίασε το Oracle Business Intelligence Cloud Service (Oracle BI Cloud Service), τμήμα του Oracle Analytics Cloud, το οποίο προσφέρει τo πιο ολοκληρωμένo πακέτο εργαλείων ανάλυσης στον κόσμο.

Με ενσωματωμένες δυνατότητες για φορητές συσκευές, το Oracle BI Cloud Service βοηθάει στην επιτάχυνση και τη βελτίωση της λήψης αποφάσεων σε ολόκληρο τον οργανισμό, διευκολύνοντας την είσοδο για τους χρήστες και παρέχοντας ασφαλή και ολοκληρωμένη πρόσβαση στα δεδομένα με την απλότητα και το προσιτό κόστος του cloud.

Βασισμένο στη δοκιμασμένη τεχνολογία BI της Oracle, το Oracle BI Cloud Service είναι βελτιστοποιημένο για το cloud και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να συνδυάζουν δεδομένα από ετερογενείς πηγές, όπως εφαρμογές στο cloud και σε περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης, καθώς και εφαρμογές τρίτων, ώστε να δημιουργούν γρήγορα εμπλουτισμένες, διαδραστικές εφαρμογές ανάλυσης.

Επειδή η υπηρεσία παρέχεται μέσω cloud βάσει συνδρομής, οι πελάτες μπορούν να υλοποιήσουν άμεσα το Oracle BI Cloud Service, σε μικρές ομάδες, σε τμήματα της επιχείρησης ή σε ολόκληρο τον οργανισμό, χωρίς κεφαλαιουχικές δαπάνες.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει άμεσα χρησιμοποιήσιμες δυνατότητες για φορητές συσκευές, ώστε οι πελάτες να μπορούν να έχουν πρόσβαση και να αναλύουν πληροφορίες οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, χωρίς να απαιτείται πρόσθετη ανάπτυξη λογισμικού.

Οι συνεργάτες της Oracle μπορούν να αξιοποιήσουν το Oracle BI Cloud Service για να δώσουν στους πελάτες τους εμπλουτισμένες, προσαρμοσμένες εφαρμογές, ανοίγοντας νέες ροές εσόδων. Επίσης, η λύση αποδεσμεύει πολύτιμους πόρους IT και επιτρέπει στο IT να διατηρήσει τον έλεγχο ασφαλείας επί της αρχιτεκτονικής των πληροφοριών μιας εταιρείας.

Βασισμένοστηνκορυφαίαγιατονκλάδολύση Oracle Database Cloud, το Oracle BI Cloud Service αξιοποιείτηστιβαρήλειτουργικότητατου Oracle Business Intelligence Enterprise Edition, πουχρησιμοποιείταιαπόεκατομμύριαεπιχειρήσειςσεολόκληροτονκόσμο.

[Δ.Τ. Oracle]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons