Η Oracle διευρύνει το χαρτοφυλάκιο εταιρικών λύσεων Cloud

by George Polyzos • On 25-06-2015 • AT 9:06 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

oracle 2

Σε ζωντανή εκδήλωση, ο Larry Ellison, Executive Chairman of the Board και CTO της Oracle, ανακοίνωσε νέες προσθήκες στο Oracle Cloud Platform, την ολοκληρωμένη και ενοποιημένη σουίτα υπηρεσιών της εταιρείας.

Με περισσότερες από 24 νέες υπηρεσίες, το Oracle Cloud Platform επεκτείνει την ηγετική θέση της Oracle, καθώς αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο SaaS, PaaS και IaaS με μεγάλο εύρος κάλυψης και βάθος εξειδίκευσης. Οι νέες διαθέσιμες υπηρεσίες περιλαμβάνουν και τις Oracle Database Cloud – Exadata, Oracle Archive Storage  Cloud, Oracle Big Data Cloud, Oracle Integration Cloud, Oracle Mobile Cloud και Oracle Process Cloud.

Το Oracle Cloud Platform βοηθάει τους πελάτες στη δημιουργία νέων εφαρμογών, στην επέκταση των υπαρχουσών και στην εύκολη μετακίνηση των on premise φορτίων εργασίας στο cloud χωρίς αλλαγές στις εφαρμογές. Οι υπηρεσίες είναι σχεδιασμένες να μεγιστοποιούν την εμπειρία του τελικού χρήστη και την παραγωγικότητα, να επιτρέπουν τη διαχείριση και ανάλυση δεδομένων, την ταχεία ανάπτυξη, δοκιμή και υλοποίηση εφαρμογών, την ενοποίηση on premise και cloud εφαρμογών, καθώς και την ενίσχυση των εταιρικών χρηστών στην ανάπτυξη της ενδοεταιρικής συνεργασίας και της πληρέστερης επιχειρηματικής ενημέρωσης.

Με το Oracle Cloud Platform, οι πελάτες και οι συνεργάτες μπορούν να αξιοποιήσουν το κορυφαίο λογισμικό βάσης δεδομένων και Middleware, που χρησιμοποιούν ήδη χιλιάδες διεθνείς οργανισμοί για τη λειτουργία των δικών τους επιχειρήσεων, πλέον και μέσω του cloud. Η εκτεταμένη αυτοματοποίηση που έχει ενσωματωθεί στο Oracle Cloud έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη δημιουργία αξίας, την ενίσχυση της καινοτομίας και τη μείωση του κόστους για τους πελάτες.

oracle-ellison

«Η Oracle αναπτύσσεται πραγματικά γρήγορα. Το τελευταίο τρίμηνο, είχαμε τζίρο αξίας $426 εκατ. σε SaaS και PaaS, αύξηση 200% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο. Πρόκειται για ρεκόρ του κλάδου καθώς καμία εταιρεία δεν έχει πουλήσει ποτέ τόσο πολύ μέσα σε ένα μόνο τρίμηνο», σχολίασε ο Ellison. «Η Oracle είναι η μόνη εταιρεία στον πλανήτη που μπορεί να παρέχει ένα πλήρες, ενοποιημένο, βασισμένο σε πρότυπα πακέτο υπηρεσιών σε κάθε επίπεδο του cloud. Αυτά τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα μάς επιτρέπουν να είμαστε πολύ οικονομικοί σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας. Η νέα υπηρεσία Archive Storage ανταγωνίζεται ευθέως το with Amazon Glacier και μόλις στο ένα δέκατο της τιμής του».

Το Oracle Cloud Platform αναπτύσσεται με εκθετικούς ρυθμούς και ήδη στηρίζει μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες εμπορικές επωνυμίες και οργανισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Oracle Cloud Platform έχει περισσότερους από 1.800 πελάτες με τους 1.419 να έχουν προστεθεί το τελευταίο τρίμηνο. Εταιρείες όπως η Australian Finance Group, Avaya και Calix είναι μερικές μόνο από τους πολλούς οργανισμούς που αξιοποιούν τις διαθέσιμες Oracle Cloud Platform υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Database Cloud, Java Cloud, Documents Cloud, Business Intelligence Cloud και Database Backup Service.

Το Oracle Cloud συνεχίζει να εμφανίζει ισχυρή αποδοχή, υποστηρίζοντας περισσότερους από 70 εκατομμύρια χρήστες και πάνω από 33 δισεκατομμύρια συναλλαγές καθημερινά. Εκτελείται σε 54.000 συσκευές με περισσότερα από 700 petabytes χώρου αποθήκευσης σε 19 κέντρα δεδομένων σε ολόκληρο τον κόσμο.

[Δ.Τ. Oracle]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons