Η Oracle ανακοινώνει το Oracle Software in Silicon Cloud

by George Polyzos • On 10-10-2014 • AT 2:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Oracle 4

Η τεχνολογία Software in Silicon, η οποία έχει σχεδιαστεί από κοινού από μηχανικούς λογισμικού της Oracle και μηχανικούς μικροεπεξεργαστών, επεκτείνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία των engineered συστημάτων στα chip.

Η τεχνολογία Software in Silicon υλοποιεί επιταχυντές απευθείας στον επεξεργαστή, παρέχοντας ένα πλούσιο σετ δυνατοτήτων που επιτρέπει γρήγορη ανάπτυξη βάσεων δεδομένων και εφαρμογών οι οποίες όχι μόνο είναι πιο αξιόπιστες, αλλά επίσης εκτελούνται ταχύτερα.

Με το Oracle Software in Silicon Cloud, οι προγραμματιστές μπορούν να έχουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τις δοκιμές και τις βελτιώσεις του λογισμικού τους, αξιοποιώντας τα πρωτοποριακά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Oracle Software in Silicon.

Αυτή η λειτουργικότητα που βασίζεται στον επεξεργαστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εντοπιστούν και να αποτραπούν περιπτώσεις αλλοίωσης των δεδομένων και παραβιάσεων της ασφάλειας. Από δοκιμές υπό φόρτο εργασίας έχουν προκύψει αποτελέσματα κατά μέσο όρο 40 φορές υψηλότερης ταχύτητας σε σχέση με εργαλεία που βασίζονται καθαρά στο λογισμικό, ενώ ορισμένες δοκιμές έδειξαν ότι η νέα τεχνολογία είναι πάνω από 80 φορές ταχύτερη. Αυτό το πλεονέκτημα απόδοσης καταδεικνύει τη δυνατότητα της τεχνολογίας να ξεπεράσει τα όρια του περιβάλλοντος δοκιμών και να ενταχθεί σε περιβάλλοντα συνεχούς παραγωγής.

Οι χρήστες του Oracle Software in Silicon Cloud θα έχουν πρόσβαση στην πιο πρόσφατη έκδοση του Oracle Solaris Studio που περιλαμβάνει εργαλεία για τον εντοπισμό διάφορων τύπων σφαλμάτων αλλοίωσης της μνήμης και παρέχει αναλυτικές διαγνωστικές πληροφορίες που βοηθούν τους προγραμματιστές να βελτιώσουν γρήγορα την αξιοπιστία του κώδικα.

Οι δυνατότητες επιτάχυνσης ερωτημάτων και αποσυμπίεσης μπορούν να συνδυαστούν εξασφαλίζοντας βελτιωμένη απόδοση και χωρητικότητα με αποτέλεσμα τη μεγιστοποίηση της αξιοποιήσιμης χωρητικότητας μνήμης, του εύρους ζώνης και των πυρήνων CPU, εξασφαλίζοντας επαναστατική βελτίωση της απόδοσης.  Η δυνατότητα Automatic Data Integrity μπορεί να είναι διαρκώς ενεργοποιημένη, για βελτιωμένη αξιοπιστία και ασφάλεια.

Αφού εξασφαλίσουν και ενισχύσουν τις εφαρμογές τους με την τεχνολογία Software in Silicon, οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να βελτιώσουν την εγκατάσταση και την υλοποίηση του λογισμικού τους χάρη στην ενοποίηση, δημιουργία και δοκιμή προτύπων για εικονικές μηχανές για το Oracle Solaris.

Ο επεξεργαστής Oracle SPARC M7 είναι το πρώτο chip που προσφέρει τις επαναστατικές δυνατότητες της τεχνολογίας Software in Silicon. Στόχος για τη διάθεση συστημάτων που βασίζονται στον επεξεργαστή SPARC M7 είναι το 2015.

[Δ.Τ. Oracle]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons