Η Nvidia ανακοίνωσε το gaming tablet Shield

by George Polyzos • On 22-07-2014 • AT 4:53 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

SHIELD_tablet_and_controller

Η Nvidia ανακοίνωσε το Shield, ένα νέο Android tablet, το οποίο θα προσφέρεται για gaming δραστηριότητες και θα ενσωματώνει τον επεξεργαστή της εταιρείας Tegra K1.

Το Shield θα συνοδεύεται από το ομώνυμο ασύρματο χειριστήριο, το οποίο θα πωλείται ξεχωριστά και θα μπορεί να συνδεθεί με την ταμπλέτα μέσω Wi-Fi Direct. Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του, το Shield διαθέτει οθόνη διαγωνίου 8 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1200 pixels και εμπρόσθιο σετ ηχείων.

Επίσης, στο εμπρόσθιο τμήμα της συσκευής υπάρχει κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel, η οποία θα μπορεί να χρησιμεύσει για τη λήψη selfies, για την πραγματοποίηση βίντεο-συνομιλιών αλλά και για live streaming στο Twitch, ένα video channel για gamers. Στο εσωτερικό του Shield βρίσκεται ο επεξεργαστής Nvidia TegraK1, με 192 πυρήνες και ικανότητα να αποδώσει γραφικά επιπέδου κονσόλας.

Ακόμα, η ταμπλέτα συνοδεύεται από stylus, ενώ διαθέτει και υποδοχή για εγκατάσταση κάρτας μνήμης microSD. Η συσκευή θα μπορεί να συνδεθεί, μέσω θύρας HDMI, με συσκευή τηλεόρασης και με τη χρήση του ασύρματου χειριστηρίου φιλοδοξεί να κλέψει λίγη από τη δόξα των παιχνιδομηχανών.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τις 29 Ιουλίου σε δύο εκδόσεις: στα 16GB και δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi με κόστος 300 δολάρια και στα 32GB με υποστήριξη δικτύων Wi-Fi και LTE με κόστος 400 δολάρια. Πέρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Nvidia Shield θα κυκλοφορήσει και σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές (Βρετανία, Ολλανδία, Τσεχία και Σκανδιναβικές χώρες).

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons