Η Nokia OZO VR κάμερα των 60 χιλ. δολαρίων

by Nikos Kaimakamis • On 01-12-2015 • AT 11:57 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

NOKIA-OZO-PRESS-PHOTO-01

Η επόμενη κίνηση της Nokia, με την παρουσίαση της OZO VR Camera, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ως προσιτή. 

Η Nokia OZO είναι μία κάμερα που προορίζεται στην λήψη εικόνων που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για virtual reality παραγωγές και η τελική τιμή στην οποία θα κυκλοφορήσει θα είναι τα 60 χιλιάδες δολάρια. Η κυκλοφορία της είναι προγραμματισμένη για το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Η Nokia ΟΖΟ έχει πολλές κρυμμένες χάρες, όπως είναι η δυνατότητα να λαμβάνει εικόνα 360 μοιρών, καθώς και το ότι μπορεί να αναμεταδίδει 3D περιεχόμενο ζωντανά. Η κάμερα έχει 8 συγχρονισμένους αισθητήρες 2Κ x 2K, ενώ στο εσωτερικό της υπάρχει ένα αποθηκευτικός χώρος 500 GB, τεχνολογίας SSD, ο οποίος είναι επαρκής για την καταγραφή υλικού διάρκειας 45 λεπτών.

Συνοδεύεται από διάφορα αξεσουάρ που μπορούν να πωληθούν ξεχωριστά για την επέκταση των δυνατοτήτων της, ενώ το σχήμα και το συνολικό design της την κάνουν να μοιάζει ότι έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

nokia ozo

Σε κάθε περίπτωση, η Nokia OZO είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο, ενώ η κατασκευάστρια εταιρεία δήλωσε ότι έχει έρθει σε επαφή με όλα τα μεγάλα studios, προκειμένου να βρουν χρήσεις για αυτό το διαφορετικό εργαλείο. Το σίγουρο είναι ότι η ευρεία χρήση της Nokia OZO VR camera μπορεί να αλλάξει την κινηματογραφική παραγωγή σε μεγάλο βαθμό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons