Η Nokia ετοιμάζει την επιστροφή της

by Nikos Kaimakamis • On 22-01-2016 • AT 1:53 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nokia-teaser 2016

Την επιστροφή της στον mobile κόσμο ετοιμάζει η Nokia, όπως φαίνεται από μερικά βίντεο που δημοσίευσε στο Διαδίκτυο. 

Σε ένα βίντεο που έδωσε στη διαδικτυακή δημοσιότητα η Nokia εμφανίζονται τρεις νέες συσκευές, ενώ στο βίντεο εμφανίζονται τόσο το Ν1 tablet όσο και η Ozo VR κάμερα. Όπως ήταν φυσικό, η δημοσιοποίηση αυτού του βίντεο πυροδότησε ένα όργιο φημών για το τι ετοιμάζει η Nokia.

Οι περισσότερες πληροφορίες μιλούν για την επερχόμενη παρουσίαση του Nokia C1 που αναμένεται να είναι το πρώτο Android phone της Nokia, ενώ δεν αποκλείουν την παράλληλη παρουσίαση ενός απλού κινητού τηλεφώνου και ενός ακόμα camera phone.

Μία διαρροή από το Android Headlines μιλά με περισσότερες λεπτομέρειες για ένα από τα επερχόμενα μοντέλα της Nokia, το οποίο αναμένεται να έχει compact διαστάσεις και προσιτό κόστος, που αναμένεται να μην ξεπερνά τα 80 ευρώ. Θα υπάρχει, πιθανότατα, υποστήριξη δύο καρτών SIM και επέκτασης εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου microSD.

Μπορεί η Nokia να αρνείται επισήμως ότι σχεδιάζει την επιστροφή της μέσα στο 2016, αλλά όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν ότι κάτι ετοιμάζει και μάλιστα δεν απέχουμε πολύ από το να το δούμε να γίνεται πράξη.

Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε με ποιο τρόπο θα επανεμφανιστεί ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα στον mobile κόσμο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons