Η Nokia ετοιμάζει ένα tablet με οθόνη διαγωνίου 18.4 ιντσών

by Nikos Kaimakamis • On 24-01-2017 • AT 2:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Nokia έχει επιστρέψει στην αγορά και όλα δείχνουν ότι δεν θα περιοριστεί μόνο στο πεδίο των smartphones, αφού ετοιμάζει ένα ευμέγεθες tablet. 

Σύμφωνα με το GSM Arena, η Nokia ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα tablet το οποίο θα έχει οθόνη 18.4 ιντσών, με ανάλυση 2560×1440 pixels. Σύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα, το εν λόγω tablet θα έχει οχταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm, χωρίς να αναφέρεται το μοντέλο, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2.2 GHz. Τα γραφικά αναλαμβάνει ένα Qualcomm Adreno 540 GPU, με τη μνήμη να βρίσκεται στα 4 GB.

O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του επερχόμενου μοντέλου της Nokia θα είναι 64 GB, η οποία προφανώς θα μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD. Η πίσω κάμερα του tablet της Nokia θα είναι στα 12 Megapixel, ενώ το ίδιο ισχύει και για την μπροστινή κάμερα. Και οι δύο κάμερες θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο σε ποιότητα 4Κ.

Τα στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί από sites benchmarks είναι ότι το μεγάλου μεγέθους tablet της Nokia θα έχει λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat, ενώ θα είναι επίσης εξοπλισμένο με όλες τις μοντέρνες μορφές ασύρματης δικτύωσης. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει ακόμα σαφές το πότε και εάν θα βγει στην αγορά το νέο μοντέλο της Nokia.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons