Η Nikon συμμετέχει στη Photokina 2014

by George Polyzos • On 02-09-2014 • AT 9:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Nikon-D3300-Lifestyle-Shot

Η Nikon ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στη φετινή έκθεση Photokina, που θα διεξαχθεί στην Κολωνία της Γερμανίας, από τις 16 έως τις 21 Σεπτεμβρίου.

Στο περίπτερο της Nikon στο Halle 2.2, στο Koelnmesse, θα υπάρχει δυνατότητα δοκιμής των πιο πρόσφατων μοντέλων της Nikon καθώς και παρουσιάσεις από μερικούς από τους καλύτερους φωτογράφους και κινηματογραφιστές από ολόκληρο τον κόσμο.

Οι φωτογράφοι που θα παρουσιάσουν το έργο τους στο περίπτερο της Nikon  θα είναι: ο Lucas Gilman φωτογράφος περιπέτειας, ταξιδιού και αθλημάτων, ο Corey Rich φωτογράφος δράσης και κινηματογραφιστής, ο Ray Demski φωτογράφος των καλύτερων αθλητών του κόσμου και η Miss Aniela φωτογράφος μόδας και ειδική στην καλλιτεχνική φωτογραφία.

Η ομάδα των ομιλητών θα εκπαιδεύσει, θα εμπνεύσει και θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της έκθεσης καθώς θα μοιραστεί μαζί τους την εμπειρία από τη φωτογράφιση με τα κορυφαία μοντέλα Nikon όπως την D4S και την D810.

Στο κέντρο του περιπτέρου της Nikon, θα υπάρχει ένα διαδραστικό φωτεινό κουτί όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν τον ενθουσιασμό της δημιουργικής φωτογράφισης στη γιγαντιαία οθόνη, καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Η Nikon θα επιδείξει επίσης την πλήρη σειρά των προϊόντων της, από τις στιλάτες  compact φωτογραφικές μηχανές, έως τις πιο επαγγελματικές D-SLR. Οι επισκέπτες του περιπτέρου Nikon θα πάρουν μία γεύση από το μέλλον της φωτογραφίας και θα φύγουν από την έκθεση με τη Nikon στο μυαλό και στην καρδιά τους.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons