Η Nikon D4S κερδίζει βραβείο EISA

by George Polyzos • On 01-09-2014 • AT 9:31 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

D4s_24_70_front

Το βραβείο «European Professional D-SLR Camera 2014-2015» της EISA απονεμήθηκε στην D4S, τη ναυαρχίδα φωτογραφική μηχανή πλήρους κάδρου της Nikon.

Αυτή η ανακοίνωση είναι ακόμη μια προσθήκη στις βραβεύσεις της Nikon στα φετινά βραβεία TIPA (Technical Image Press Association), στα οποία η Nikon απέσπασε τέσσερις τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του «Best D-SLR Professional» που απονεμήθηκε επίσης στην Nikon D4S.

Οι κριτές της EISA δήλωσαν: «Η κυκλοφορία της Nikon D4S, μόλις δύο χρόνια μετά την Nikon D4, μπορεί να παραπέμπει στο προηγούμενο μοντέλο όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, αλλά ενσωματώνει πολυάριθμες βελτιώσεις στο εσωτερικό της. Ο νέος επεξεργαστής EXPEED 4 επέτρεψε την εντυπωσιακή αύξηση του εύρους ευαισθησίας ISO έως και ISO 409.600, καθώς και τη λήψη 11 κάδρων το δευτερόλεπτο σε λειτουργία παρακολούθησης εστίασης. Επίσης, η βελτιωμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης 51 σημείων και η λειτουργία D-Movie προσφέρουν πολύ ευκολότερη χρήση της D4S συγκριτικά με την προκάτοχό της. Επομένως, εκτενείς δοκιμές της Nikon D4S από την ομάδα εμπειρογνωμόνων της EISA επικυρώνουν την επιλογή της ως Professional D-SLR Camera of the Year».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons