Η Nikon ανακοίνωσε τις μεγάλου zoom Coolpix S9900 και S7000

by George Polyzos • On 13-02-2015 • AT 3:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Coolpix_S7000_PBS

Η Nikon ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων φωτογραφικών μηχανών μεγάλου zoom, της ευρυγώνιας Coolpix S9900 και της λεπτής S7000, με δυνατότητα άμεσης κοινοποίησης φωτογραφιών.

Η Coolpix S9900 ενσωματώνει αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel και οπτικό zoom 30x με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 60x επιτρέποντας έτσι την αποτύπωση λεπτομερειών και δράσης από πολύ κοντινή απόσταση. Ενσωματώνει πτυσσόμενη οθόνη TFT LCD διαγωνίου 3 ιντσών και 921k-dot που επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο πάνω από πλήθη και από χαμηλή οπτική γωνία.

Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και τεχνολογία NFC που επιτρέπουν την άμεση κοινοποίηση φωτογραφιών, ακουμπώντας απλά τη φωτογραφική μηχανή σε μια έξυπνη συσκευή, ενώ το ενσωματωμένο GPS/GLONASS/QZSS καταγράφει τις τοποθεσίες λήψης.

Η S9900 διαθέτει σύστημα απόσβεσης κραδασμών υψηλής απόδοσης το οποίο αντισταθμίζει το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής κατά τη λήψη σκηνών δράσης ακόμη και σε πλήρες zoom, για ευκρινέστερες λήψεις.

Coolpix_S9900_SL_LCD_1

Παράλληλα, δίνει στον φωτογράφο τη δυνατότητα να εντοπίσει έως και 30 τοποθεσίες στον ενσωματωμένο παγκόσμιο χάρτη, να τραβήξει βίντεο Full HD (1.080/60p) ή να δημιουργήσει video χρονικής υστέρησης χωρίς κόπο, εντός της φωτογραφικής μηχανής.

Η λεπτή Coolpix S7000 διαθέτει επίσης αισθητήρα CMOS ανάλυσης 16 Megapixel, αλλά με φακό NIKKOR με οπτικό zoom 20x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 40x και πτυσσόμενη οθόνη 3 ιντσών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αισθητήρας της S7000 είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος ώστε να αποδίδει μοναδικά τις φωτογραφίες μεγάλης λεπτομέρειας εξασφαλίζοντας ελάχιστο θόρυβο.

Και αυτό το μοντέλο επιτρέπει την κοινοποίηση φωτογραφιών χάρη στην υποστήριξη της τεχνολογίας NFC ή με τη χρήση του ειδικού κουμπιού Wi-Fi. Επιτρέπει τη δημιουργία πανοραμικών λήψεων γέρνοντας τη φωτογραφική μηχανή κατακόρυφα ή πραγματοποιώντας οριζόντια πανοραμική λήψη.

Η S7000 διαθέτει λειτουργία συνδυασμένου συστήματος απόσβεσης κραδασμών τεσσάρων αξόνων που αντισταθμίζει το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής ακόμη και σε πλήρες zoom. Τέλος, προσφέρει τη δυνατότητα αποτύπωσης βίντεο σε Full HD με το ειδικό κουμπί εγγραφής video και πραγματοποίησης επεξεργασίας κατά την αναπαραγωγή ώστε να μπορεί να γίνει διαγραφή ανεπιθύμητων πλάνων.

[Δ.Τ. Nikon – Δαμκαλίδης]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons