Η Nikon ανακοινώνει τις Coolpix P610, L840 και L340

by George Polyzos • On 11-02-2015 • AT 4:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

P610_BK_Hero_shot

Η Nikon ανακοίνωσε τρεις νέες προσθήκες στη σειρά φωτογραφικών μηχανών Coolpix με zoom υψηλής απόδοσης, πρόκειται για τις P610, L840 και L340.

Πιο αναλυτικά, η Coolpix P610 διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel και οπτικό zoom 60x, με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 120×1. Ακόμη διαθέτει ηλεκτρονικό σκόπευτρο και πτυσσόμενη οθόνη υψηλής ανάλυσης 921k-dot με τεχνολογία φωτεινότητας RGBW.

Για την άμεση κοινοποίηση των φωτογραφικών λήψεων παρέχεται ενσωματωμένου Wi-Fi και NFC, ώστε ο φωτογράφος το μόνο που έχει να κάνει είναι να ακουμπήσει τη φωτογραφική μηχανή σε μια συμβατή έξυπνη συσκευή. Επιπρόσθετα, η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες GPS/GLONASS/QZSS που παρέχουν πληροφορίες για την τοποθεσία κάθε λήψης.

Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά της Coolpix P610 περιλαμβάνεται το οπτικό VR (απόσβεση κραδασμών) διπλής ανίχνευσης που διατηρεί τη σταθερότητα της φωτογραφικής μηχανής για ευκρινείς λεπτομέρειες ακόμα και σε πλήρες zoom ή κατά την εγγραφή video Full HD (1.080/60p) με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ακολουθεί η Coolpix L840 με ανάλυση 16 Megapixel και οπτικό zoom 38x, με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 76×1. Όπως αναφέρει η ίδια η Nikon«η απλή Αυτόματη επιλογή σκηνής διευκολύνει τη φωτογράφιση του φεγγαριού ή πτηνών στην άγρια φύση παρέχοντας λεπτομερείς εικόνες».

L840_PU_Hero_shot

Η κάμερα διαθέτει οθόνη LCD με δυνατότητα κλίσεων ώστε ο φωτογράφος να μπορεί να δημιουργεί μοναδικές οπτικές γωνίες, ενώ μπορεί να πραγματοποιηθεί και λήψη video Full HD (1.080/60i) με το πάτημα ενός κουμπιού. Και αυτό το μοντέλο υποστηρίζει τις τεχνολογίες Wi-Fi και NFC για τον ασύρματο διαμοιρασμό λήψεων.

Τρίτη κατά σειρά η Coolpix L340 με αισθητήρα ανάλυσης 20 Megapixelη οποία διαθέτει κλασσική σχεδίαση και προσφέρει τη δυνατότητα ευρυγώνιων λήψεων έως λήψεων με τηλεφακό, παρά το μικρό compact σώμα της.

L340_Hero_shot

Διαθέτει φακό οπτικού zoom 28x, με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 56×1 ενώ η δυνατότητα εγγραφής video HD με ένα άγγιγμα διευκολύνει απίστευτα τη μετάβαση από τη λήψη φωτογραφιών στην εγγραφή video.

Η λειτουργία απόσβεσης κραδασμών υψηλής απόδοσης διατηρεί τη σταθερότητα της φωτογραφικής μηχανής χαρίζοντας ευκρινείς λήψεις και σταθερά video, ενώ η λαβή εύκολου κρατήματος ελαχιστοποιεί το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής. Η λειτουργία είναι απλή και η μεγάλη οθόνη LCD εξασφαλίζει εκπληκτική ορατότητα για καδράρισμα και απεικόνιση, ενώ η τροφοδοσία γίνεται με μπαταρίες μεγέθους ΑΑ που μπορείτε να βρείτε παντού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons