Η Nikon ανακοινώνει την Coolpix S6900

by George Polyzos • On 15-09-2014 • AT 10:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Nikon COOLPIX S6900

Η Nikon ανακοίνωσε την Coolpix S6900, η οποία με αισθητήρα 16 Megapixel είναι σχεδιασμένη ειδικά για τη λήψη selfies και κατασκευασμένη για την εύκολη κοινοποίηση των αυτό-πορτραίτων.

Χαρακτηριστικά σημεία του εξοπλισμού της Coolpix S6900 είναι η πτυσσόμενη οθόνη LCD, η ενσωματωμένη βάση και τα εφέ της Ιδιαίτερης λειτουργίας τα οποία μπορούν να προστεθούν στη διάρκεια της φωτογράφισης. Η κάμερα υποστηρίζει επίσης τις τεχνολογίες Wi-Fi και NFC, που επιτρέπουν τη μεταφορά των λήψεων με ένα απλό άγγιγμα της φωτογραφικής μηχανής.

Πιο αναλυτικά, η S6900 ενσωματώνει φακό NIKKOR 25-300mm με το οπτικό zoom 12x, που μπορεί να επεκταθεί έως το Dynamic Fine Zoom 24×3. Επιπλέον, για πολύ κοντινές λήψεις μπορεί να γίνει η χρήση macro έως 2 cm/0,8 in.

Διαθέτει αισθητήρα CMOS οπίσθιου φωτισμού ανάλυσης 16 Megapixel, ο οποίος συνεργάζεται με τον επεξεργαστή EXPEED C2 και την υψηλή ευαισθησία στο φως ISO για να εξασφαλίζει ευκρινέστατες εικόνες κάθε φορά, πράγμα που τον κάνει ιδανικό για φωτογράφιση σε πάρτι και για τις λήψεις με χαμηλό φωτισμό.

Η λειτουργία AF εύρεσης στόχου εντοπίζει αυτόματα και εστιάζει στο θέμα για να εξασφαλίζει καθαρές, καλά εστιασμένες εικόνες, ενώ η συνδυασμένη απόσβεση κραδασμών (VR) 4 αξόνων είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην αντιστάθμιση των συνεπειών από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής και στη μείωση του θαμπώματος στα video, που λαμβάνονται εν κινήσει. Συνολικά, η κάμερα διαθέτει 20 λειτουργίες σκηνής.

Η νέα Coolpix διαθέτει έγχρωμη, πτυσσόμενη οθόνη διαγωνίου 3 ιντσών (460k-dot) η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθεί το ιδανικό καδράρισμα για μία selfie ή ομαδική λήψη. Επίσης, μπορεί να γίνει χρήση της ενσωματωμένης βάσης της φωτογραφικής μηχανής για εξασφάλιση σταθερότητας στο στήριμο της τέλειας φωτογραφίας.

Επιπρόσθετα μπορεί να γίνει λήψη βίντεο Full HD ή φωτογραφιών χωρίς καν ο χρήστης να αγγίξει την κάμερα, καθώς με τη λειτουργία ελέγχου κινήσεων μπορεί να γίνει χρήση των κινήσεων των χεριών για τον έλεγχο και την απελευθέρωση του κλείστρου και την εγγραφή των βίντεο.

Το ειδικό κουμπί Wi-Fi προσφέρει άμεση πρόσβαση στις ρυθμίσεις του Wi-Fi, ενώ με την υποστήριξη NFC για συμβατές έξυπνες συσκευές μπορεί να γίνει μεταφορά των εικόνων σε αυτές με ένα απλό άγγιγμα στη φωτογραφική μηχανή. Επιπλέον, μπορεί να γίνει προεπιλογή ώστε οι λήψεις να μεταφέρονται αυτόματα μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση NFC.

[Δ.Τ. Nikon-Δαμκαλίδης]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons