Η Neffos παρουσιάζει το P1 με ενσωματωμένο προβολέα λέιζερ

by George Polyzos • On 08-09-2018 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ντεμπούτο στην IFA 2018 έκανε το P1 της Neffos, το οποίο διαθέτει laser projector που μπορεί να προβάλει σε υψηλή ανάλυση εικόνα μέχρι 200 ίντσες σε τοίχο ή σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια.

Ο προτζέκτορας χρησιμοποιεί μικρο-ηλεκτρομηχανικό σύστημα, παρόμοιας τεχνολογίας με αυτή που χρησιμοποιεί ο Αμερικάνικος στρατός, τεχνολογία λέιζερ MEMS και φωτισμό δέσμης τριών χρωμάτων για να παράγει μια καθαρή εικόνα που ευθυγραμμίζεται αυτόματα με τον τοίχο ή την επιφάνεια προβολής, με όποιο τρόπο και αν τοποθετηθεί το τηλέφωνο.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η αναλογία αντίθεσης 5.000: 1 που διαθέτει, πολύ υψηλότερη από ό, τι μπορούν να προσφέρουν οι τυπικοί επεξεργαστές ψηφιακού φωτισμού ή DLP projectors, προσφέροντας σαν αποτέλεσμα μια πιο φωτεινή και ζωντανή εικόνα. Παράλληλα η ευρεία γκάμα των χρωμάτων ξεχωρίζει στην οθόνη, δημιουργώντας περισσότερες ορατές λεπτομέρειες στην εικόνα.

Επειδή ο προτζέκτορας έχει σχεδιαστεί για να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, το Neffos P1 έχει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας για να προβάλει εικόνα συνεχόμενα για έως και τέσσερις ώρες με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας, η οποία έχει ισχύ 4000mAh.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons