Η νέα σειρά Pixel 3 της Google αποκαλύπτεται στις 9 Οκτωβρίου

by George Polyzos • On 10-09-2018 • AT 12:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Όπως όλα δείχνουν, τα νέα μέλη της οικογένειας Pixel της Google θα παρουσιαστούν επίσημα σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει η εταιρεία για τις 9 Οκτωβρίου, στη Νέα Υόρκη.

Οι νέες συσκευές, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα έχουν τις ονομασίες Pixel 3 και Pixel 3 XL, αποτελώντας τους διαδόχους των περυσινών Pixel 2 και Pixel 2 XL. Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές και φήμες το Google Pixel 3 XL θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 6,2 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 845, μνήμη RAM μεγέθους 6GB και γυάλινη επικάλυψη στο πίσω μέρος.

Το Pixel 3 αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 2160 x 1080 pixel, μνήμη RAM μεγέθους 4GB και κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 12,2 Megapixel. Ο επεξεργαστής αναμένεται να είναι ο ίδιος, Snapdragon 845 της Qualcomm, με το Pixel 3 XL.

Άγνωστο παραμένει αν η Google θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις πρόσθετων προϊόντων, καθώς στο περυσινό αντίστοιχο event είχαν επίσης ανακοινωθεί τα Google Pixelbook, Pixel Buds, τα έξυπνα ηχεία Google Home Mini και Max καθώς επίσης και την έξυπνη κάμερα Google Clips.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons