Η νέα σειρά Huawei P30 θα παρουσιαστεί περί τα τέλη Μαρτίου

by George Polyzos • On 07-02-2019 • AT 1:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ενώ οι περισσότεροι από τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων πρόκειται παρουσιάσουν τις συσκευές τους για το 2019 στο επερχόμενο MWC, η Huawei φαίνεται πως ακολουθεί διαφορετικό δρόμο.

Κατά τα φαινόμενα η Huawei θα αφήσει τις LG, Samsung και Sony να παρουσιάσουν τις συσκευές τους στη Βαρκελώνη και στο πλαίσιο του Mobile World Congress επιλέγοντας για την ίδια τα τέλη Μαρτίου για την παρουσίαση της νέας σειράς P30.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, ωστόσο η Huawei Poland ήταν αυτή που επιβεβαίωσε ότι η P30 Series θα λανσαριστεί επίσημα σε ειδικό event που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου, στο Παρίσι. Να υπενθυμίσουμε ότι το Παρίσι ήταν ο τόπος ανακοίνωσης και της περυσινής P20 Series, οπότε η είδηση δεν αποτελεί πραγματική έκπληξη.

«Η ισχυρή επιχειρηματική θέση της εταιρείας ακολουθεί, μεταξύ άλλων, την επιτυχία της πώλησης των συσκευών ναυαρχίδων, των σειρών P20 και Mate20, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη ζήτηση προϊόντων από το μεσαίο τμήμα των τιμών, μεταξύ άλλων της σειράς P Smart. Στα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους, η Huawei θα παρουσιάσει στο Παρίσι τα τελευταία smartphones της P Series», ήταν η φράση που βρέθηκε σε ένα δελτίο Τύπου που αφορούσε τον διπλασιασμό του προσωπικού της Huawei Poland και φυσικά έκανε άμεσα τον γύρο του κόσμου.

Παρόλα αυτά βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσίαση εκ μέρους της Huawei στο MWC του πρώτου της smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη, το οποίο θα είναι και το πρώτο 5G τηλέφωνο της κινεζικής εταιρείας. Παράλληλα, αναμένεται να παρουσιαστούν και συσκευές «συμβατικού» σχεδιασμού αλλά με δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα.

Παράλληλα, υπήρξε μία ακόμη διαρροή, αυτή τη φορά των renders των επερχόμενων P30 και P30 Pro από την Spigen, κατασκευάστρια θηκών για smartphones. Συνολικά, η εν λόγω εταιρεία ανάρτησε πέντε διαφορετικές θήκες για τις επερχόμενες ναυαρχίδες της Huawei, με το Huawei P30 Pro να διαθέτει τετραπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη και το P30 με τριπλή κάμερα επίσης σε κάθετη διάταξη και με το φλας τοποθετημένο ακριβώς από κάτω.

Στο εμπρόσθιο μέρος των συσκευών φαίνεται να υπάρχει μικρή εγκοπή σε σχήμα σταγόνας, κατά τα πρότυπα των Huawei Mate 20 και Huawei Mate 20X που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα, και με λεπτό κάτω bezel. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στην οθόνη των renders εμφανίζεται η ημερομηνία της 28ης Μαρτίου, στοιχείο που συμβαδίζει με την διαρροή της Huawei Poland.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons