Η νέα σειρά gaming συστημάτων της Lenovo

by George Polyzos • On 08-09-2015 • AT 9:28 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Lenovo_Gaming_Photography_v04_0005_UPDATE

Η Lenovo ανακοίνωσε τους νέους premium υπολογιστές ideacentre και ideapad, που υπηρετούν τις σύγχρονες απαιτήσεις του gaming και μετατρέπονται από «εργαζόμενοι μαχητές της ημέρας» σε «ειδικούς νυχτερινούς πολεμιστές».

Πιο αναλυτικά, η Lenovo ανακοίνωσε τη νέα τριπλέτα των premium ηλεκτρονικών υπολογιστών που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους gamers. Πρόκειται για τα desktops Lenovo ideacentre Y900 και Y700 και το laptop ideapad Y700 με λειτουργικό σύστημα Windows 10.

Σχεδιασμένα για τον αυξανόμενο αριθμό των εργαζόμενων gamers που πλέον απαιτούν μία ισχυρή και μοντέρνα συσκευή που μπορεί να κινηθεί μαζί τους από το πρωί, η οικογένεια των νέων συσκευών και εξαρτημάτων της νέας σειράς Y έχει φτιαχτεί από το μηδέν για να ευχαριστήσει τους επαγγελματίες λάτρεις του gaming επαγγελματικά και κοινωνικά.

Τα νέα desktops ideacentre Y900 και Y700 μοιάζουν τόσο ξεχωριστά όσο και η επίδοσή τους – ένας ιδιαίτερος σχεδιασμός με εσωτερικά και εξωτερικά κόκκινα φώτα LED τους μαγνητίζει όλους, καθώς προσφέρει μία μοναδική απόδοση gaming και άφθονο χώρο για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Για τον επαγγελματία που ταξιδεύει, το νέο ideapad Y700 προσφέρει την ευκινησία ενός laptop με μεγάλη δύναμη ίππων για να περιηγείται ανάμεσα σε φύλλα εργασίας και παιχνίδια που απαιτούν βαριά γραφικά.

Τα νέα ideacentre Y900 και Y700

Lenovo_Gaming_Photography_v04_0004_UPDATE

Η νέα σειρά ideacentre Y είναι εξοπλισμένη με νέους επεξεργαστές 6ης γενιάς Intel Quad Core i7 και επιλογές διακριτών γραφικών. Το ideacentre Y900 αλλά και το Y700 είναι πολύ εύκολο να αναβαθμιστούν. Τα νέα desktops διευκολύνουν τις επιλογές μελλοντικών αναβαθμίσεων, έχοντας ένα αρκετά μεγάλο φάσμα για να έχουν μία ολόκληρη ATX motherboard και υποστηρίζουν τροφοδοτικά έως και 1000W.

Επίσης, το νέο ideacentre Y900 υποστηρίζει έως και δύο κάρτες γραφικών, όλες προσβάσιμες μέσω μίας θύρας εισόδου, που ανοίγει ένα μοντέρνο ημιδιάφανο πλευρικό πάνελ. Ένα εσωτερικό καλώδιο με σύστημα δρομολόγησης κρατάει τα καλώδια τακτοποιημένα στο εσωτερικό.

Επιπλέον υπάρχει επιπρόσθετος χώρος για να αναβαθμιστούν με ένα σύστημα ψύξης στην κορυφή και δύο φίλτρα σκόνης που αυξάνουν την αξιοπιστία των 120mm και 140mm ανεμιστήρων εξασφαλίζουν ότι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν θα ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες ακόμη και όταν οι gamers θα φτάνουν στα όρια.

Νέο ideapad Y700

Σχεδιασμένο για μία σταθερή αλλά και οικονομική εμπειρία gaming, το νέο ideapad Y700 συνδυάζει την ευελιξία ενός laptop με την ισχύ των τελευταίων επεξεργαστών Intel ή AMD και διακριτά γραφικά. Με ηχεία JBL και subwoofer και μία προαιρετική 10-point multitouch οθόνη ή 3D κάμερα Intel RealSense (στο laptop των 15 ιντσών), το νέο ideapad Y700 έχει φτιαχτεί για μία συνολική καθηλωτική εμπειρία gaming.

Lenovo_Gaming_Photography_v04_0008_UPDATE

Νέα Εξαρτήματα Lenovo Y Series

Η Lenovo επίσης έχει δημιουργήσει πέντε εργαλεία για να εμπλουτίσει την εμπειρία του gaming. Πρόκειται για το LenovoYGamingSurroundSoundHeadsetμε 7.1 virtualsurround, το Lenovo Y Gaming Precision Mouseμε 8 προγραμματισμένα κουμπιά, το Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard με μηχανικό κουμπί backlight anti-ghosting, το Lenovo Y Gaming Backpack και το Lenovo Y Gaming Mouse Mat.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons