Η νέα ανθεκτική Pentax K-70 DSLR

by Nikos Kaimakamis • On 10-06-2016 • AT 9:23 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

pentax-k-70-dslr

Η Pentax παρουσιάζει ακόμα μία DSLR που δεν φοβάται την περιπέτεια και τις διάφορες κακουχίες με το ανθεκτικό της σώμα. 

H Pentax K-70 έχει σώμα που είναι ανθεκτικό στη σκόνη και την υγρασία, ενώ έχει στο προστατευμένο εσωτερικό της έναν αισθητήρα 24 Megapixel. Το ISO φτάνει στο 102.400 έτσι ώστε να μπορεί να φωτογραφίζει ικανοποιητικά ακόμα και σε πολύ χαμηλό φωτισμό.

Η νέα DSLR κάμερα ακολουθεί τα βήματα της K-3 II και της Κ-1 και έτσι δεν έχει κανένα πρόβλημα λειτουργίας ακόμα και όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -10 βαθμοί Κελσίου. Αυτό το οφείλει στα 100 σημεία θωράκισης από την υγρασία και τη ζέστη που έχει το σώμα της.

pentax-k-70-dslr-back

H Pentax K-70 έχει σύστημα σταθεροποίησης του φακού και τεχνολογίες Pixel Shift Resolution με Motion Correction. Μπορεί να τραβά βίντεο σε μέγιστη ανάλυση 1080p και στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Έχει οπτικό viewfinder και στο πίσω μέρος του σώματος δεσπόζει μία οθόνη LCD διαγωνίου 3 ιντσών.

Προσφέρει, επίσης, συνδεσιμότητα Wi-Fi για το διαμοιρασμό υλικού με άλλες συσκευές. Θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία τον Ιούλιο του 2016, ενώ η τιμή της στις ΗΠΑ, για το σώμα μόνο θα διαμορφωθεί στα 650 δολάρια, ενώ μαζί με έναν φακό 18-135 χιλιοστών η τιμή της θα είναι στα 900 δολάρια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons