Η Ναυτεμπορική στο «The Magellan Project»

by George Polyzos • On 04-07-2015 • AT 9:53 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

the-magellan-project

Η Ναυτεμπορική συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα  «The Magellan Project» για τη  δημιουργία μίας πλατφόρμας που θα αξιοποιεί νέες τεχνολογίες και θα γίνει διαθέσιμη στο κοινό το 2017.

Στο «The Magellan Project», το οποίο χρηματοδοτείται από το 7ο πλαίσιο κοινοτικής στήριξης, συμμετέχουν συνολικά 13 εταίροι από την Αυστρία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Τσεχία. Μεταξύ άλλων, οι εταίροι που συμμετέχουν προέρχονται από Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα, Εταιρίες ανάπτυξης εφαρμογών και λογισμικού, καθώς και Δημιουργικά Γραφεία και Εκδοτικούς Οργανισμούς.

Το «The Magellan Project» έχει σαν όραμα να ενισχύσει την δημιουργικότητα των σχεδιαστών παιχνιδιών, μέσω μίας πλατφόρμας σχεδιασμού, ανάπτυξης κι διάθεσης παιχνιδιών με βάση την χώρο-ευαισθησία (geo-location). Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη τόσο στους σχεδιαστές παιχνιδιών όσο και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν ερασιτεχνικά με την δημιουργία του δικού τους παιχνιδιού για έξυπνα κινητά και ταμπλέτες.

Ποιος είναι ο ρόλος της Ναυτεμπορικής

Η Ναυτεμπορική επιλέχθηκε για να συμμετέχει στο «The Magellan Project»  ως ένας από τους εταίρους που ο ρόλος τους είναι να δοκιμάζουν, να αξιολογούν και να εξελίσσουν την εμπειρία του χρήστη μέσα στην πλατφόρμα. Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα Νέων Μέσων συμμετέχει στην ομάδα που σχεδιάζει, ερευνά, πραγματοποιεί αποσφαλμάτωση και έλεγχο ποιότητας παρέχοντας έτσι συμβουλευτικές υπηρεσίες στην τεχνική ομάδα που αναπτύσσει την πλατφόρμα προκειμένου το τελικό προϊόν να είναι λειτουργικό και φιλικό προς τον οποιονδήποτε χρήστη.

Στα πλαίσια της συμμετοχής στο «The Magellan Project», το τμήμα των Νέων Μέσων της Ναυτεμπορικής βρίσκεται στην διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης του δικού της παιχνιδιού, με το όνομα «respot». Πρόκειται για ένα «κυνήγι θησαυρού» που πραγματοποιείται μέσα στην πόλη και έχει σαν σκοπό την ξενάγηση στην Αθήνα μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες, τόσο εικονικές όσο και πραγματικές. Στο τέλος της κάθε φάσης του παιχνιδιού οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν έπαθλα όπως κουπόνια εκπτώσεων και δωρεάν εισιτήρια για θεάματα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον επίσημο ιστότοπο του «The Magellan Project»: http://www.magellanproject.eu/

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons