Η Movado παρουσιάζει τα νέα Android Wear smartwatches της

by Nikos Kaimakamis • On 27-03-2017 • AT 11:03 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Στο πλαίσιο της έκθεσης υψηλής ωρολογοποιίας της Βασιλείας, η Movado παρουσιάζει τις νέες Android Wear προτάσεις της. 

Στο Σαλόνι της Baselworld 2017, η Movado αποκάλυψε το Connect, το οποίο έχει λειτουργικό σύστημα Android Wear 2.0, αλλά σχεδιαστικά παραπέμπει στα μηχανικά ρολόγια που έχει η Movado στην γκάμα της, με το χαρακτηριστικό σημείο που μαρκάρει την ώρα 12 να δεσπόζει στο στρογγυλό καντράν. Το interface του Android Wear είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε το Movado Connect να μοιάζει με το μοντέλο Movado Museum. To Movado Connect έχει μία οθόνη που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του καντράν, ενώ θα προσφέρεται σε 5 διαφορετικές εκδοχές για να ταιριάζει στο στυλ του κατόχου του. Η ενδεικτική τιμή πώλησης του στις ΗΠΑ θα είναι τα 495 δολάρια και οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν από το φθινόπωρο του 2017.

Ένα ακόμα smartwatch που παρουσίασε ο όμιλος της Movado είναι και το Tommy Hilfiger TH24/7, το οποίο και αυτό είναι εφοδιασμένο με το λειτουργικό Android Wear 2.0, με ατσάλινη κάσα και μπρασελέ και τιμή που θα ξεκινά από τα 299 δολάρια στις ΗΠΑ. Στο smartwatch της Tommy Hilfiger θα υπάρχουν όλες οι καθιερωμένες ευκολίες της Google, όπως είναι ο Google Assistant, αλλά και συνδεσιμότητα NFC.

Το τρίτο smartwatch που παρουσίασε ο όμιλος της Movado είναι το Hugo Boss Touch, το οποίο θα έχει κάσα σε διάφορα υλικά και λουράκι, με τιμές που θα κυμαίνονται γύρω στα 395 δολάρια στις ΗΠΑ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons