Η Motorola παρουσιάζει τα ακουστικά Moto Pulse και Surround

by Nikos Kaimakamis • On 29-07-2015 • AT 3:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Moto-Plus-Moto-Surround-headsets

Τα Moto Pulse και Moto Surround της Motorola είναι δύο νέα ζευγάρια ακουστικών με διαφορετικό σχεδιασμό, αλλά με στόχο όσους έχουν ένα δραστήριο lifestyle. 

Tα Moto Pulse είναι κλασικά ακουστικά κεφαλής , ενώ το Moto Surround είναι ακουστικά τύπου “ψείρας”. Το Surround είναι αναδιπλούμενο, ενώ το Pulse είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα. Τα νέα ακουστικά της Motorola είναι εξοπλισμένα με πομποδέκτη Bluetooth για τη σύνδεση με διάφορες συσκευές, ενώ η αυτονομία που προσφέρει το Moto Plus είναι 18 ώρες, τη στιγμή που το Moto Surround μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα για 12 ώρες.

motorola moto phones

Το Moto Pulse είναι ευέλικτο, με ηχεία 40 χιλιοστών και θα είναι το πιο φθηνό από τα δύο. Από την μεριά του, το Moto Surround είναι εξοπλισμένο με δόνηση για να ενημερώνει τον κάτοχό του για ένα μήνυμα ή μια κλήση που λαμβάνει στο συνδεδεμένο κινητό του.

moto_surround

Και τα δύο ζευγάρια ακουστικών συνεργάζονται με το Motorola Connect, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί ως εφαρμογή στο Android και αναλαμβάνει να ενημερώνει για την κατάσταση της μπαταρίας, δέχεται φωνητικές εντολές για την απάντηση σε μηνύματα και κλήσεις, ενώ σας δείχνει πού είναι τα ακουστικά σας σε περίπτωση που τα χάσετε.

Τόσο το Motorola Moto Pulse όσο και το Motorola Moto Surround είναι διαθέσιμα από το motorola.com.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons