Η Moleskine παρουσιάζει το Smart Writing Set

by Nikos Kaimakamis • On 07-04-2016 • AT 11:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

moleskine smart writing set

To Smart Writing Set της Moleskine γεφυρώνει τον κόσμο του αναλογικού με τον ψηφιακό μέσα από ένα έξυπνο σύστημα γραφής. 

H Moleskine φαίνεται να πιστεύει ότι το stylus παραμένει το πιο σημαντικό εργαλείο, ακόμα και στην ψηφιακή εποχή, καθώς το Smart Writing Set είναι ένα σύστημα γραφής σε σημειωματάριο που μπορεί να εμφανίζει στην οθόνη όλα όσα γράφονται στο χαρτί.

Ουσιαστικά, η Moleskine παρουσιάζει μία πρόταση τριών προϊόντων σε ένα. Έτσι έχουμε το Paper Tablet πάνω στο οποίο γράφει κανείς, το Moleskine Pen+ με το οποίο γράφονται οι σημειώσεις και το Moleskine Notes app, το οποίο συνδυάζει τη φυσική γραφή με τον κόσμο της οθόνης. Το Moleskine Notes app απευθύνεται στους κατόχους iPhone, ενώ οι Android χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν το Neo Notes.

moleskine-sws-08-1

H ψηφιοποίηση των σημειώσεων γίνεται σε πραγματικό χρόνο, χωρίς ο χρήστης να έχει ανάγκη το σκανάρισμα, τη λήψη φωτογραφίας ή κάποια άλλη αντίστοιχη λειτουργία. Όλα γίνονται με τη βοήθεια της τεχνολογίας NCode της NeoLAB Convergence που υπάρχει ενσωματωμένη σε κάθε σελίδα του έξυπνου σημειωματαρίου της Moleskine.

Στο στυλό υπάρχει ενσωματωμένη μία μικροσκοπική κάμερα, η οποία φροντίζει να ψηφιοποιεί όλες τις σημειώσεις σας. Η τιμή του Moleskine Smart Writing Set στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στα 199 δολάρια, ενώ κάθε καινούριο σημειωματάριο κοστίζει 29,95 δολάρια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons