Η MMD λανσάρει την επαγγελματική οθόνη Philips 346P1CRH

by George Polyzos • On 17-03-2020 • AT 11:23 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η MMD ανακοίνωσε το λανσάρισμα της 34 ιντσών LCD κυρτής οθόνης Philips 346P1CRH, που προσφέρει πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας.

Αναφορικά με τη συνδεσιμότητα, η οθόνη Philips 346P1CRH τα έχει όλα. Εξοπλισμένη με DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, HDCP 2.2, και RJ45, διαθέτει επίσης μία ενσωματωμένη USB-C docking θύρα με παροχή ισχύος. Οι χρήστες μπορούν απλά και εύκολα να συνδέσουν όλα τα περιφερειακά τους στην οθόνη, εξαλείφοντας την ακαταστασία των καλωδίων, φορτίζοντας παράλληλα τον φορητό τους υπολογιστή με μια απλή, αναστρέψιμη USB-C υποδοχή που τους επιτρέπει επίσης να παρακολουθούν βίντεο υψηλής ανάλυσης, να μεταφέρουν αρχεία σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, και πολλά περισσότερα.

Χάρη στην τεχνολογία MultiView, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τη διπλή σύνδεση και την προβολή για να εργάζονται ταυτόχρονα με πολλαπλές συσκευές, όπως έναν σταθερό και έναν φορητό υπολογιστή, ενώ ένας MultiClient Integrated KVM διακόπτης τους επιτρέπει να ελέγχουν δύο χωριστούς υπολογιστές με ένα απλό set up οθόνης – πληκτρολογίου – ποντικιού και τους παρέχει τη δυνατότητα εναλλαγής πηγών με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Philips 346P1CRH προσφέρει στους χρήστες την οπτική ευχαρίστηση των εικόνων CrystalClear με ανάλυση QHD 3440 x 1440 για εξαιρετικά καθαρή, ζωντανή ποιότητα εικόνας. Η οθόνη DisplayHDR 400 με πιστοποίηση VESA σημαίνει επιπλέον φωτεινότητα, βαθύτερες αντιθέσεις, και εντυπωσιακά χρώματα για εικόνες που πραγματικά εντυπωσιάζουν. Οι ευρείες οπτικές γωνίες προβολής 178/178 μοιρών της οθόνης και ο σχεδιασμός UltraWide 21:9 καθιστούν την οθόνη ιδανική για ομαδική εργασία καθώς επίσης και για συγκρίσεις πολλαπλών αρχείων δίπλα-δίπλα, κάτι που οι επαγγελματίες στον οικονομικό, τραπεζικό και γραφιστικό κλάδο είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσουν. Και οι λάτρεις του gaming φυσικά θα απολαύσουν την οπτική απόλαυση της οθόνης, χάρη στην τεχνολογία Adaptive Sync που εγγυάται γρήγορο, ομαλό παιχνίδι.

Η Philips 346P1CRH διαθέτει έξυπνα, αποτελεσματικά χαρακτηριστικά για να αυξήσει την άνεση και την ευκολία. Μία ρυθμιζόμενη σε ύψος βάση με δυνατότητα κλίσης εξασφαλίζει εργονομική ευκολία, ενώ τα χαρακτηριστικά για άνεση των ματιών με πιστοποίηση TUV μειώνουν την κόπωση των ματιών. Μια εύχρηστη αναδυόμενη κάμερα Windows Hello με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου παρέχει ασφαλείς συνδέσεις και μπορεί να κρυφτεί όταν δε χρησιμοποιείται. Η οθόνη είναι επίσης φιλική προς το περιβάλλον, προσφέροντας  χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας όπως LightSensor και PowerSensor που μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 70% στο ενεργειακό κόστος. Επίσης, πληροί τα πρότυπα EnergyStar 8.0, EPEAT και RoHS, δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες όπως μόλυβδο και υδράργυρο και χρησιμοποιεί 100% ανακυκλωμένο υλικό συσκευασίας.

Η οθόνη Philips 346P1CRH είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 589 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons