Η MLS ανακοινώνει το πρώτο της 8πύρηνο smartphone

by George Polyzos • On 01-08-2014 • AT 12:26 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

MLS-iQTalk-S8

 

Η MLS Πληροφορική ανακοίνωσε την κυκλοφορία του iQTalk S8, το οποίο αποτελεί το πρώτο οκταπύρηνο Android smartphone της εταιρείας.

Το iQTalk S8 διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών με επίστρωση Corning Gorilla Glass 3, για αυξημένη προστασία σε πτώσεις, χτυπήματα και γρατζουνιές. Ακόμη διαθέτει κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel και ικανότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση Full HD.

Παράλληλα με το Bluetooth, για την ασύρματη επικοινωνία και μεταφορά δεδομένων σε κοντινές αποστάσεις, το iQTalk S8 διαθέτει την τεχνολογία μεταφοράς δεδομένων HotKnot. Μέσω αυτής είναι εφικτή η ασύρματη επικοινωνία μεταξύ δύο MLS συσκευών, απλά ακουμπώντας τα μεταξύ τους.

Επιπρόσθετα, η συσκευή ενσωματώνει και την προσωπική βοηθό MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) η οποία μέσω φωνητικών εντολών μπορεί να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις, να συντάξει SMS και e-mail, να εντοπίσει ένα τραγούδι στο YouTube, να κάνει μια αναζήτηση στο Googleκαι να ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή ή λειτουργία της συσκευής.

Ακόμη, η συσκευή iQTalk S8 ενσωματώνει και τη λειτουργία «έξυπνης χειρονομίας» μέσω της οποίας μπορεί να γίνει η μετάβαση σε οποιαδήποτε λειτουργία έχει προεπιλεγεί, με μια και μόνο κίνηση ακόμα και αν η οθόνη σας είναι κλειστή. Για παράδειγμα, ζωγραφίζετε με κλειστή οθόνη ένα C και ανοίγει η camera, ένα βέλος και ανοίγουν οι Επαφές, ένα B και ανοίγει το Bluetooth, κ.λπ.

Τέλος, το MLS iQTalk S8 ενσωματώνει και την εφαρμογή πλοήγησης MLS Talk&Drive. Το νέο οκταπύρηνο smartphone της MLS είναι αποκλειστικά διαθέσιμο από την Cosmote (καταστήματα ΟΤΕ, Cosmote, Γερμανός) και διατίθεται στην τιμή των 329,90 ευρώ.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons