Η MLS ανακοινώνει τη νέα σειρά συσκευών MLS Diamond

by George Polyzos • On 03-08-2015 • AT 1:06 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

MLS-Diamond

Η ΜLS ανακοινώνει τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας συσκευών με την επωνυμία MLS Diamond, με το πρώτο δείγμα να είναι το λεπτότερο 5ίντσο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο με πάχος 5,85 χιλιοστά.

Η συσκευή, που θα κυκλοφορήσει στην αγορά εντός των επόμενων ημερών, έχει βάρος 114 γραμμάρια και κρυστάλλινες επιφάνειες εμπρός και πίσω σε συνδυασμό με αλουμίνιο.

Το MLS Diamond διαθέτει οθόνη 5 ιντσών HD Super Amoled με προστασία Corning Gorilla Glass 3. Η κύρια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 16 Megapixel με dual flash, ενώ από απλό φλάς συνοδεύεται η εμπρόσθια κάμερα της συσκευής, ανάλυσης 8 Megapixel.

Η νέα συσκευή της MLS διαθέτει μνήμη RAM μεγέθους 2GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 16GB. Το MLS Diamond έρχεται με λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με καθαρό ήχο, ακόμη και όταν έχει θόρυβο.

Επιπλέον, το MLS Diamond κρύβει μέσα του τη νέα ανανεωμένη προσωπική βοηθό MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) που απομονώνει εξωτερικούς θορύβους του περιβάλλοντος (στο αυτοκίνητο, στο bar κτλ) ώστε ο διάλογος μαζί της να είναι απόλυτα επιτυχημένος.

H MLS Artificial Intelligence Center) μπορεί κατόπιν φωνητικής εντολής του χρήστη να πραγματοποιήσει τηλεφωνική κλήση, να γράψει SMS και email, να παίξει μουσικές επιλογές, να κάνει αναζητήσεις στο Google, να «ανοίξει» εφαρμογές και λειτουργίες ή να βρει κοντινά σημεία ενδιαφέροντος (φαρμακεία, νοσοκομεία, παρκινγκ, τράπεζες και βενζινάδικα) και να οδηγήσει τον χρήστη σε αυτά.

Επιπρόσθετα, διαθέτει το MLS Talk & Photo (για τη λήψη φωτογραφιών), το MLS Pedia που μετατρέπει το κινητό σε εγκυκλοπαίδεια, το MLS Translate (εφαρμογή μετάφρασης) και το MLS Caller ID (εφαρμογή αναγνώρισης αριθμών κλήσης). Τέλος, το ΜLS Diamond ενσωματώνει και το σύστημα πλοήγησης MLS Talk&Drive.

Το MLS Diamond διατίθεται σε black silver, σε white silver και σε white gold.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons