Η Microsoft συνιστά στους Windows 10 Mobile χρήστες να αλλάξουν λειτουργικό

by Nikos Kaimakamis • On 21-01-2019 • AT 12:15 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το οριστικό τέλος του Windows 10 Mobile κηρύσσει η Microsoft, αφού προτρέπει τους κατόχους τέτοιων συσκευών να επιλέξουν Android ή iOS. 

Με την προτροπή της αυτή προς όσους καταναλωτές έχουν απομείνει να χρησιμοποιούν το Windows 10 Mobile, η Microsoft ουσιαστικά παραδέχεται ότι το mobile λειτουργικό της σύστημα έχει φτάσει στο τέλος της ζωής του και δεν έχει μέλλον. Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η Microsoft, τα Windows 10 Mobile θα σταματήσουν να υποστηρίζονται από την ίδια από τις 10 Δεκεμβρίου 2019 και έπειτα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα λαμβάνουν οι mobile συσκευές security updates από εκείνη την ημερομηνία.

Η Microsoft δηλώνει ευθέως στους Windows 10 Mobile χρήστες ότι ήρθε η στιγμή να επιλέξουν ένα κινητό τηλέφωνο με λειτουργικό σύστημα iOS ή Android, καθώς το κινητό τους δεν θα είναι πλέον απόλυτα ασφαλές στη χρήση. Η είδηση αυτή δεν έρχεται ως έκπληξη, καθώς από τον Οκτώβριο του 2017, ο υπεύθυνος για το mobile λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Joe Belfiore, με ένα tweet του, είχε δώσει το στίγμα του μειωμένου ενδιαφέροντος του κοινού των προγραμματιστών για χρήση της mobile πλατφόρμας των Windows για εφαρμογές.

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με το τέλος μίας εποχής, μιας και η παρουσία της Microsoft στον mobile κόσμο ήταν τόσο παλιά όσο και η λέξη smartphone.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μήπως η Microsoft θα δώσει και τα λεφτά πίσω σε όσους επέλεξαν να στηρίξουν το windows mobile 10 αγοράζοντας εφαρμογές και κινητές συσκευές;

Top

Show Buttons
Hide Buttons