Η Microsoft προαναγγέλλει το τέλος του Windows Media Center

by Nikos Kaimakamis • On 04-05-2015 • AT 12:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

media-center

Με την παρουσίαση του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft, θα αποχαιρετήσουμε μια για πάντα το Windows Media Center.

Στα επερχόμενα Windows 10, όπως ανακοίνωσε με πλήρη επισημότητα η Microsoft, δεν θα προσφέρεται πλέον το Windows Media Center, στοιχείο που δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς υπήρχαν πολλές εκτιμήσεις για αυτό, εδώ και αρκετό καιρό.

Το Windows Media Center επέτρεπε στους χρήστες του να βλέπουν ταινίες, να ακούν μουσική και να παρακολουθούν τηλεοπτικό περιεχόμενο, από ένα συγκεκριμένο σημείο και ένα κομμάτι λογισμικού, το οποίο μπορούσε κανείς να χειριστεί και με τηλεχειρισμό. To Windows Media Center το γνωρίζουμε από το 2009 ως διαθέσιμη σουίτα multimedia.

Αντί για το Windows Media Center, η Microsoft προωθεί τη χρήση του Xbox One ως Media Center και συνολικό κέντρο ψυχαγωγίας για το σαλόνι, συμπεριλαμβανομένου και του gaming. Όσοι αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους σύστημα από το Windows 7 ή το 8.1 σε Windows 10, δεν πρόκειται να ξαναδούν το Windows Media Center ως επιλογή για την ψηφιακή τους ψυχαγωγία.

Όσοι θέλουν, από την άλλη μεριά, να έχουν ένα πρόγραμμα που να αναλαμβάνει την πλήρη ψηφιακή τους ψυχαγωγία, μπορούν να βρουν πολλές και αξιόλογες δωρεάν λύσεις στο Διαδίκτυο, όπως είναι το VLC Media Player, το Kodi, καθώς και το Plex.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons