Η Microsoft παρουσιάζει Xbox One με σκληρό 1 ΤΒ [update]

by Nikos Kaimakamis • On 10-06-2015 • AT 3:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

XboxOne_1TBConsol

To νέο μέλος στην οικογένεια Xbox One της Microsoft είναι το μοντέλο με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 1 ΤΒ, μαζί με είσοδο ακουστικών στο χειριστήριο.

Το νέο Xbox One έχει τον μεγάλης χωρητικότητας σκληρό δίσκο, το νέο, επανασχεδιασμένο χειριστήριο, μαζί με το βύσμα 3,5 mm για τη σύνδεση με ακουστικά, ενώ το χρώμα του έχει ματ υφή. Σε ορισμένες επιλεγμένες αγορές, η κονσόλα αποτελεί μέρος ενός πακέτου με το Halo: The Master Chief Collection, ενώ η τιμή του στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στα 500 δολάρια.

XboxOne_Controller_w_600

Αυτό σημαίνει ότι το Xbox One με τον σκληρό δίσκο των 500 GB θα δει την τιμή του να πέφτει και να διαμορφώνεται στα 349 δολάρια στις ΗΠΑ. Το πακέτο αυτό έκανε ήδη την εμφάνιση του στο Amazon όπως έχουμε ξαναγράψει. Η Microsoft σημειώνει ότι η λειτουργία και η απόκριση του χειριστηρίου έχει βελτιωθεί, ενώ τώρα μπορεί να πάρει αναβαθμίσεις στο firmware του ασύρματα.

Xbox_WirelessAdapterforWindows_w_600

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από το φθινόπωρο του 2015 και έπειτα θα είναι διαθέσιμο το Xbox Wireless Adapter για τα Windows, προκειμένου να μπορεί κανείς να παίζει παιχνίδια της κονσόλας σε έναν υπολογιστή με λειτουργικό Windows 10. Το αξεσουάρ αυτό θα κοστίζει 24,99 δολάρια όταν πωλείται μόνο του και 79,95 δολάρια όταν πωλείται σε συνδυασμό με ένα Xbox Controller.

UPDATE:  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft Hellas, oι κονσόλες Xbox One 1TB  θα κυκλοφορήσουν σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 16 Ιουνίου στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των € 449,00. Σύντομα θα είναι διαθέσιμα ακόμη περισσότερα αξεσουάρ, όπως το  Xbox Wireless Adapter για Windows, το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons