Η Microsoft παρουσίασε το Skype for Business και το Office 2016

by Nikos Kaimakamis • On 17-03-2015 • AT 3:54 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

skype_for_business

H Microsoft παρουσιάζει την επαγγελματική εκδοχή του Skype, μαζί με το preview της νέας της σουίτας εφαρμογών γραφείου για το 2016.

Το Skype for Business της Microsoft φέρνει την άμεση επικοινωνία στον εργασιακό χώρο, καθώς παρουσιάστηκε αρχικά σε Technical Preview η εκδοχή της υπηρεσίας για τους business χρήστες. Η κανονική υπηρεσία θα λανσαριστεί σε έναν μήνα.

Ουσιαστικά το Skype for Business πρόκειται να αντικαταστήσει την πλατφόρμα επικοινωνίας Lync της Microsoft, ενώ θα βρίσκεται πλήρως ενσωματωμένο στο νέο Office. Ο βασικός στόχος του Skype for Business είναι να ενισχύσει την επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών και να κάνει την εργασιακή του καθημερινότητα πιο εύκολη και άμεση.

Μαζί με το Skype for Business, η Microsoft έδωσε στην δημοσιότητα το Preview του Office 2016, κυρίως με σκοπό να το δουν και να το δοκιμάσουν οι υπεύθυνοι IT και όσοι έχουν συνδρομή στην υπηρεσία Office 365 της Microsoft.

Το στοιχείο που σημειώνει η Microsoft είναι ότι η έκδοση του Office 2016 που προσφέρει σε δοκιμαστική έκδοση δεν περιλαμβάνει ακόμα όλα τα χαρακτηριστικά που θα έχει η τελική έκδοση, η οποία και αναμένεται να είναι πιο πλούσια. Τα νέα χαρακτηριστικά που θα προστίθενται κατά καιρούς στην preview έκδοση θα είναι διαθέσιμα μέσω updates σε όσους χρήστες κάνουν τη δοκιμή του λογισμικού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons