Η Microsoft κοντά στους σεισμόπληκτους του Νεπάλ

by Nikos Kaimakamis • On 28-04-2015 • AT 12:50 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

skype-5

Οικονομική βοήθεια ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων και δωρεάν χρήση του Skype αποφάσισε να προσφέρει η Microsoft στο Νεπάλ, για τη διευκόλυνση των σεισμόπληκτων.

Η Microsoft είναι μια ακόμα εταιρεία υψηλής τεχνολογίας η οποία σπεύδει να βοηθήσει τα χιλιάδες θύματα του καταστροφικού σεισμού στο Νεπάλ, μετά την Google και το Facebook, η οποία δίνει ένα από τα πιο γνωστά της προϊόντα προς το όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Εκτός από τη χρηματική βοήθεια για την κάλυψη άμεσων αναγκών, η Microsoft δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους του Νεπάλ να κάνουν κλήσεις Skype είτε μεταξύ υπολογιστών, είτε μεταξύ υπολογιστή και σταθερών γραμμών, χωρίς κανένα περιορισμό και χωρίς κόστος.

Ένα μεγάλο μέρος της τεχνολογικής υποδομής του Νεπάλ έχει καταστραφεί, καθιστώντας την επικοινωνία στη χώρα ένα δύσκολο έργο, στοιχείο που δείχνει πόσο σημαντική είναι η αρωγή από μεγάλους οργανισμούς όπως η Microsoft, με την προσφορά συνομιλίας μέσω του Skype που παρακάμπτει τις τηλεπικοινωνιακές υποδομές.

Μαζί με τις άλλες ενέργειές της, η Microsoft θέτει σε εφαρμογή το Giving Website, το οποίο είναι ένα εσωτερικό site που προτρέπει στους εργαζόμενους της εταιρείας να δώσουν κάποια χρήματα σε αγαθοεργίες και για κοινωνικούς σκοπούς, με τους σεισμόπληκτους του Νεπάλ να έχουν άμεση προτεραιότητα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons