Η Microsoft γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Mixer

by Nikos Kaimakamis • On 05-06-2018 • AT 8:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

H πλατφόρμα Mixer της Microsoft, ο ανταγωνιστής του Twitch είναι πλέον ενός έτους και αποκτά νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. 

Μετά από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, το Microsoft Mixer αποκτά διαφορετικό interface, ενώ το MixPlay είναι η εργαλειοθήκη για τους προγραμματιστές. Τα νέα στοιχεία θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του Mixer Pro σε εκδόσεις desktop και mobile της web υπηρεσίας. Η Microsoft τονίζει ότι με τις αλλαγές που έχει ήδη ξεκινήσει να προωθεί, οι gamers θα μπορούν να παρακολουθήσουν ακριβώς το περιεχόμενο που επιθυμούν, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Μέσα στο καλοκαίρι θα είναι πλήρως διαθέσιμη η νέα έκδοση του Mixer, ενώ όσοι θέλουν να εξετάσουν από τώρα τη νέα μορφή της υπηρεσίας, αρκεί να επισκεφθούν τις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους, να επιλέξουν το Site Version και μετά το Feature/ UI Refresh. Με το MixPlay θα μπορούν οι χρήστες να μοιράζονται κοινές gaming εμπειρίες με mini games που μπορούν να αποδειχθούν αρκετά ενδιαφέροντα.

Η Microsoft σημειώνει ότι τον Δεκέμβριο του 2017, στην υπηρεσία Mixer υπήρχαν περισσότεροι από 10 εκατομμύρια ενεργοί συνδρομητές, γεγονός που δείχνει ότι μέχρι στιγμής, εμπορικά μπορεί να πει κανείς ότι το gaming πείραμά της είναι επιτυχημένο. Το Microsoft Mixer, πάντως, εκτιμάται ότι θα αργήσει να αποτελέσει απειλή για το Twitch.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons