Η Microsoft φτάνει τις 10 εκατ. πωλήσεις Xbox One

by George Polyzos • On 13-11-2014 • AT 12:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

microsoft-xbox-one

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft, οι πωλήσεις προς τους μεταπωλητές της κονσόλας Xbox One έφτασαν αισίως τα δέκα εκατομμύρια τεμάχια.

Η τελευταία φορά που η εταιρεία είχε δώσει στοιχεία σχετικά με την πορεία του Xbox One ήταν τον περασμένο Απρίλιο, όταν είχε επιτευχθεί το ορόσημο πώλησης πέντε εκατομμυρίων συσκευών. Αντίστοιχα, η Sony είχε πετύχει πωλήσεις δέκα  εκατομμυρίων της δικής της κονσόλας τελευταίας γενιάς, του PlayStation 4, ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, ενώ στα τέλη Σεπτεμβρίου οι πωλήσεις έφταναν στα 13 εκατομμύρια τεμάχια.

Σύμφωνα με το The Next Web, το λανσάρισμα αποκλειστικών τίτλων για το Xbox One τις τελευταίες εβδομάδες, όπως τα Halo και Sunset Overdrive, αναμένεται να επιταχύνουν τις πωλήσεις της αμερικανικής κονσόλας ενόψει και της περιόδου των Χριστουγέννων.

Μάλιστα, σύμφωνα με το CNET, η Microsoft υποστηρίζει ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες το Xbox One ξεπερνά σε πωλήσεις το PS4, σε ότι αφορά την αμερικανική αγορά. Αιτία της εξέλιξης φέρεται η απόφαση της Microsoft να προσφέρει την έκδοση της κονσόλας σε χαμηλότερη τιμή, χωρίς την κάμερα Kinect.

Ο επικεφαλής των συσκευών Xbox, Yusuf Mehdi, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι οι πωλήσεις τριπλασιάστηκαν στο διάστημα που εφαρμόζεται η συγκεκριμένη τιμολογιακή πολιτική. Όπως επισημαίνεται η τακτική αυτή θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons