Η Microsoft φέρνει το Skype στις συσκευές με ψηφιακή βοηθό Alexa

by George Polyzos • On 24-09-2018 • AT 1:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Δεν πέρασαν παρά λίγες μόνο ημέρες από το λανσάρισμα των νέων Alexa συσκευών της Amazon και η Microsoft έσπευσε να ανακοινώσει την πλήρη ενσωμάτωση της εφαρμογής Skype σε αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ένα blogpost της εταιρείας έγινε γνωστό ότι η εφαρμογή Skype θα είναι διαθέσιμη για τα προϊόντα της Amazon με ενσωματωμένη την ψηφιακή βοηθό Alexa, για την πραγματοποίηση φωνητικών κλήσεων και βίντεο-κλήσεων. Προφανώς, η ενσωμάτωση του Skype θα είναι εξολοκλήρου voice-based, δηλαδή ο χρήστης θα αναφέρει στην Alexa το όνομα του ατόμου και ακολούθως θα διεκπεραιώνεται η συνομιλία.

Σύμφωνα με το blogpost της Microsoft, οι κάτοχοι των συμβατών συσκευών θα μπορούν να ενεργοποιούν την εφαρμογή με εκφράσεις όπως «Alexa, call xxx on Skype». Κατά τον ίδιο τρόπο οι χρήστες του Skype θα μπορούν να λαμβάνουν κλήσεις μέσω των συσκευών με ενσωματωμένη την Alexa και να απαντούν με την εντολή «Alexa, answer».

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η Amazon ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα μία πληθώρα νέων και αναβαθμισμένων συσκευών. Μεταξύ αυτών το Echo Show το οποίο ενσωματώνει οθόνη 10 ιντσών, υψηλής ανάλυσης. Προφανώς η συγκεκριμένη συσκευή θα είναι αυτή που θα επιτρέπει και την πραγματοποίηση βίντεο-κλήσεων μέσω Skype.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons