Η Microsoft φέρνει το HoloLens στις επιχειρήσεις μέσω των Dynamics 365 apps

by George Polyzos • On 19-09-2018 • AT 12:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Microsoft ανακοίνωσε νέες εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης και Mixed Reality που θα ενταχθούν στην cloud-based πλατφόρμα Dynamics 365.

Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος για ένα σετ εικονικής πραγματικότητας HoloLens το οποίο όμως θα απευθύνεται στις επιχειρήσεις. Να υπενθυμίσουμε ότι η κίνηση έρχεται δύο χρόνια μετά το επίσημο λανσάρισμα του HoloLens.

Οι νέες AI εφαρμογές που ανακοινώθηκαν είναι οι Dynamics 365 Layout και Dynamics 365 Remote Assistant, οι οποίες θα επιτρέπουν σε επαγγελματίες που βρίσκονται σε απομακρυσμένα μεταξύ τους σημεία να επικοινωνούν μέσω του HoloLens της Microsoft.

Στο σχετικό blogpost της εταιρείας αναφέρεται ότι η πετρελαϊκή Chevron έχει ήδη χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές, οι οποίες την βοήθησαν να επιτύχει απομακρυσμένη συνεργασία μεταξύ των στελεχών της εξοικονομώντας χρόνο (αλλά και χρήμα) για την μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο.

Παράλληλα η Microsoft ανακοίνωσε το Dynamics 365 AI για υπηρεσίες πώλησης, εξυπηρέτησης πελατών και ανάλυσης αγορών. Σύμφωνα με το Reuters, η πλατφόρμα Dynamics 365, που εμφάνισε αύξηση εσόδων κατά 61% στα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν τον Ιούλιο, ανταγωνίζεται ευθέως την πλατφόρμα Sales Cloud της επίσης αμερικανικής Salesforce.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την Microsoft οι νέες AI εφαρμογές θα λανσαριστούν επίσημα από τον επόμενο μήνα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons