Η Microsoft έχει πολλά σχέδια για το μέλλον του Xbox

by Nikos Kaimakamis • On 26-05-2016 • AT 11:58 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

XboxOne-Kinect-01

Πολλά είναι εκείνα που σχεδιάζει η Microsoft για το κοντινό μέλλον του Xbox, με νέα μοντέλα και υπηρεσίες προσεχώς. 

Στην επερχόμενη έκθεση E3, η Microsoft ετοιμάζεται για την παρουσίαση νέων μοντέλων του Xbox, για τα οποία οι φήμες θέλουν να είναι μία πιο λεπτή σε προφίλ κονσόλα, καθώς και μία ισχυρότερη έκδοση του Xbox One. To ισχυρότερο Xbox One έχει την κωδική ονομασία Scorpio και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του σε έναν χρόνο, περίπου. Το λεπτότερο Xbox One που ετοιμάζει η Microsoft για την Ε3 εκτιμάται ότι θα έχει χάσει το 40% της μάζας του, ενώ αναμένεται να υποστηρίζει και αναλύσεις 4Κ.

Οι νέες κονσόλες της Microsoft ανήκουν στο Project Helix, για την κοινή χρήση gaming εφαρμογών μεταξύ των Windows 10 υπολογιστών και της κονσόλας. Αναφορικά με το μοντέλο Scorpio, γίνεται λόγος και πάλι για υποστήριξη αναλύσεων 4Κ, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 2 TB και διπλάσια ισχύ σε επεξεργαστή και γραφικά. Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την Microsoft να παρουσιάζει τακτικά πακέτα αναβάθμισης για την κονσόλα της.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι νέες κονσόλες της Microsoft θα μπορούν να υποστηρίζουν τεχνολογίες και εφαρμογές virtual reality, ενώ η Microsoft φέρεται να ετοιμάζει και μία συσκευή TV streaming, η οποία δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή της τον Ιούνιο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons