Η Microsoft ετοιμάζει το δικό της smartwatch;

by Nikos Kaimakamis • On 20-10-2014 • AT 10:52 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Microsoft-smartwatch

Η Microsoft φέρεται να ετοιμάζεται να παρουσιάσει το δικό της smartwatch εντός των ερχόμενων εβδομάδων, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Forbes.

Έμφαση δίνεται στις fitness λειτουργίες, όπως είναι η μέτρηση του καρδιακού ρυθμού και η δυνατότητα συνεργασίας του με διάφορες πλατφόρμες και όχι μόνο με τα Windows Phone. Σύμφωνα με το Forbes, το smartwatch αυτό θα έχει αυτονομία που θα ξεπερνά τις δύο ημέρες συνεχούς λειτουργίας, κάτι που θα το κάνει να υπερτερεί έναντι των ανταγωνιστών του. Μάλιστα, φέρεται να είναι τόσο εξελιγμένο το project, που δεν αποκλείεται να το δούμε να κυκλοφορεί αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή του, την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Το γεγονός ότι η συσκευή θα μπορεί να συνεργαστεί με όλα τα mobile λειτουργικά συστήματα είναι ένα ακόμα στοιχείο που τονίζεται από τη σχετική φημολογία για το επερχόμενο smartwatch και όχι άδικα, καθώς θα μπορεί να συνεργάζεται τόσο με iPhones, όσο και με όλες τις Android συσκευές, εκτός από εκείνες που έχουν το mobile λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι μία τέτοια συσκευή με μετρητή καρδιακού παλμού και δύο ημέρες αυτονομία, θα έχει την ικανότητα να κάνει μετρήσεις στην καρδιά, τόσο την ημέρα όσο και την νύχτα, στοιχείο που θα βοηθήσει πολύ την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων για την υγεία του κατόχου του.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons