Η Microsoft επαναφέρει το Pulse με νέα στοιχεία

by Nikos Kaimakamis • On 16-12-2015 • AT 12:32 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

microsoft pulse

Το Microsoft Pulse είναι η νέα εκδοχή του Bing Pulse με αρκετές αλλαγές στο interface και τις λειτουργίες εκτός από την αλλαγή του ονόματος. 

Το Microsoft Pulse είναι ένα εργαλείο για την ολοκλήρωση ερευνών, το οποίο πλέον μπορεί να συνεργαστεί με διάφορες τεχνολογίες της Microsoft, όπως είναι τα Power Bl, OneNote και Azure Media Services. Μία από τις βασικές βελτιώσεις που περιλαμβάνει το εργαλείο Microsoft Pulse είναι το αναβαθμισμένο Snapchat API που επιτρέπει σε όσους ενδιαφέρονται να αντλούν τα δεδομένα από τις έρευνες και τα polls του Microsoft Pulse σε διάφορες άλλες πλατφόρμες.

Πλέον είναι πιο ανοιχτή η διαδικασία δημοσίευσης των αποτελεσμάτων από τα διάφορα polls, ενώ την υπηρεσία της Microsoft χρησιμοποιούν πλέον τα CNBC, CNN, MSNBC και το Sky News. To Microsoft Pulse χρησιμοποιεί ένα web interface, το οποίο επιτρέπει τις ερωτήσεις στο κοινό και σε πραγματικό χρόνο δημιουργεί γραφικά με τα αποτελέσματα από τις απαντήσεις. Η συλλογή στοιχείων είναι πιο αναλυτική και δυναμική, ενώ μπορεί κανείς να αντλήσει ιδέες και τάσεις σε μεγαλύτερο βάθος με τη χρήση του Microsoft Pulse.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Microsoft Pulse μπορεί να ενσωματωθεί σε μία εκπομπή Skype for Meeting με όριο τους 10.000 συμμετέχοντες, ενώ τα Microsoft Pulse γραφήματα μπορούν να ενσωματωθούν σε μία σημείωση στο OneNote.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons