Η Microsoft ενσωματώνει το LinkedIn στο Office 365

by Nikos Kaimakamis • On 28-09-2017 • AT 10:34 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

H Microsoft αποφάσισε να ενσωματώσει το LinkedIn, το οποίο έχει εξαγοράσει για 26.2 δισεκατομμύρια δολάρια, στο Office 365.

Είναι γεγονός ότι η Microsoft είχε καθυστερήσει στο να εκμεταλλευθεί με κάποιον τρόπο το γεγονός ότι είχε προβεί στην εξαγορά του LinkedIn και αυτή είναι η πρώτη κίνηση που κάνει, ενώ αναμένεται να συνεχιστούν τα βήματά της προς αυτή την κατεύθυνση. Η σύνδεση του LinkedIn με το Office 365 γίνεται μέσα από τις profile cards.

Ουσιαστικά, οι επαγγελματικές επαφές των χρηστών του Office 365 θα μπορούν να εμπλουτίζονται με τις πληροφορίες από το αντίστοιχο προφίλ στο LinkedIn. Δεν θα είναι ανάγκη να επισκεφθεί κανείς το προφίλ κάποιου στο LinkedIn, καθώς όλες οι πληροφορίες θα εμφανίζονται από την αντίστοιχη εφαρμογή επαφών στο Office 365.

Είναι προφανές ότι η Microsoft δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτές τις κινήσεις για να κάνουν λιγότερα κλικ οι χρήστες. Σταδιακά ολοένα και περισσότερα στοιχεία θα προστίθενται στις δυνατότητες που θα έχει κανείς στο Office 365 με τη βοήθεια του LinkedIn, όπως είναι για παράδειγμα η δημιουργία πελατολογίου, ή η ευκολότερη αναζήτηση υποψηφίων για μία θέση εργασίας, καθώς το LinkedIn θα μπορεί να συνδεθεί και με άλλες εφαρμογές της Microsoft, όπως είναι το CRM Dynamics 365.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons