Η Microsoft εξαγοράζει την εφαρμογή email Acompli

by George Polyzos • On 02-12-2014 • AT 1:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

acompli

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα την εξαγορά της Acompli, δημιουργού της ομώνυμης εφαρμογής email για λειτουργικά συστήματα iOS και Android.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ένα λάθος blog-post, που σύντομα αποσύρθηκε, είχε «προδώσει» τις προθέσεις της αμερικανικής εταιρείας. Με ένα αντίστοιχο post, σωστό αυτή τη φορά, ανακοινώθηκε η εξαγορά της Acompli που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, χωρίς ωστόσο να ανακοινωθεί το κόστος της εξαγοράς.

«Σε έναν κόσμο όπου τα περισσότερα από τα μισά emails διαβάζονται πρώτα σε μία φορητή συσκευή, είναι ζωτικής σημασίας να δώσουμε στο κοινό μία φανταστική εμπειρία email, όπου και αν βρίσκεται» ανέφερε στο post-ανακοίνωση ο αντιπρόεδρος της Microsoft, Rajesh Jha, επικεφαλής των τμημάτων Office 365 και Outlook.

Σε ένα αντίστοιχο post ο διευθύνων σύμβουλος της Acompli, Javier Soltero, υποσχέθηκε ότι «η εφαρμογή και οι λογαριασμοί των χρηστών θα συνεχίσουν να λειτουργούν και η ομάδα της Acompli θα συνεχίσει να βελτιώνει και να προσθέτει νέα χαρακτηριστικά σε τακτά χρονικά διαστήματα».

Η Acompli, που δημιουργήθηκε από πρώην στελέχη των εταιρειών Zimbra και VMware, λανσάρισε την έκδοση για iOS της εφαρμογής τον Απρίλιο, για να ακολουθήσει μία έκδοση για λειτουργικό Android τον Σεπτέμβριο. Στα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνεται το ενσωματωμένο ημερολόγιο σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ολοκλήρωσης των Microsoft Exchange και Gmail.

Σύμφωνα με το CNET, η Microsoft ενδέχεται να προχωρήσει στο λανσάρισμα μίας νέας εφαρμογής (δηλαδή της Acompli) που θα απευθύνεται στους χρήστες λειτουργικών iOS και Android οι οποίοι ενδεχομένως να μην επιθυμούν τη χρήση της Outlook Web App που προσφέρει σήμερα η εταιρεία.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons