Η Microsoft εξαγοράζει την Sunrise

by Nikos Kaimakamis • On 05-02-2015 • AT 12:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Sunrise

Οι εφαρμογές της Sunrise προσφέρουν ένα εξελιγμένο ημερολόγιο για smartphones, στην εξαγορά της οποίας φέρεται να έχει προχωρήσει η Microsoft. 

H Sunrise είχε ήδη δημιουργήσει ανάλογες εφαρμογές για το Android, iOS και το Mac. Μετά την εξαγορά, για την οποία δεν είχαν κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές τόσο η Microsoft όσο και η Sunrise, το Engadget εκτιμά ότι θα υπάρξει αναβάθμιση στις λειτουργίες ημερολογίου στο Outlook και των Windows γενικότερα.

Το Techcrunch συνδέει την φερόμενη εξαγορά με την προσπάθεια της Microsoft να ανανεώσει την εικόνα της και να δώσει έμφαση στο κομμάτι του λογισμικού. Ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι η εξαγορά αυτή έχει κοστίσει 100 εκατομμύρια δολάρια στην Microsoft, επομένως πρόκειται για ένα σοβαρό deal για τον δημιουργό των Windows.

Τα προϊόντα ημερολογίου της Sunrise μπορούν να συνεργάζονται μεταξύ τους, όπως μπορούν να το κάνουν και με εφαρμογές τρίτων, ενώ οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα ημερολόγιά τους μέσω Google, iCloud και Microsoft Exchange. Και πάλι το Techcrunch υποστηρίζει ότι η Microsoft θα διατηρήσει ζωντανές όλες τις εφαρμογές της Sunrise, ενώ θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της εταιρείας για να βελτιώσει τα δικά της προϊόντα.

Η Sunrise ιδρύθηκε το 2012 και κατάφερε να αντλήσει κεφάλαια ύψους 8,2 εκατομμυρίων ευρώ με την έναρξή της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons