Η Microsoft αποκαλύπτει την ύπαρξη των Windows 9

by George Polyzos • On 02-09-2014 • AT 1:58 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

microsoft-surface

Είναι γνωστό ότι το πρόγραμμα Threshold θα αποτελέσει το επόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Ωστόσο κανείς μέχρι τώρα δεν γνώριζε αν η εμπορική ονομασία του λειτουργικού συστήματος θα είναι «Windows 9».

Ωστόσο, την ομίχλη φαίνεται να διέλυσε το στελεχιακό δυναμικό της Microsoft στην Κίνα όταν μέσω μίας ανάρτησης στο Weibo (κινεζική υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης) έθεσαν στο κοινό ένα ερώτημα, αποκαλύπτοντας συγχρόνως και την ονομασία του λειτουργικού συστήματος.

Το ερώτημα ήταν το εξής: «το τελευταίο λειτουργικό σύστημα Windows 9, της Microsoft, έρχεται σύντομα, πιστεύετε ότι το start menu στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης θα πρέπει να επιστρέψει;». Μάλιστα, η ανάρτηση συνοδευόταν και από ένα υπόδειγμα λογοτύπου των Windows 9.

Windows-9-mockup-logo

Προφανώς, η απερισκεψία έγινε γρήγορα αντιληπτή καθώς η ανάρτηση αφαιρέθηκε, όχι όμως πριν προχωρήσει σε δημοσίευση η κινεζική ιστοσελίδα «Cnbeta» και στη συνέχεια το «The Verge».

Έστω και άτυπα και λόγω μιας απερισκεψίας, η Microsoft αποκάλυψε ότι αυτό που γνωρίζουμε σαν «Windows Threshold» θα λάβει την ονομασία «Windows 9». Να υπενθυμίσουμε ότι η αμερικανική εταιρεία φέρεται να προγραμματίζει ειδικό event για τα τέλη Σεπτεμβρίου ή τις αρχές Οκτωβρίου, όπου θα παρουσιάσει μία πρώτη εκδοχή του λειτουργικού συστήματος.

Παράλληλα, έντονη είναι η φημολογία ότι σύντομα πρόκειται να κάνει και την εμφάνισή της μία preview έκδοση των νέων Windows.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons