Η Microsoft ανακοινώνει το Project xCloud – Νέα υπηρεσία game streaming

by George Polyzos • On 09-10-2018 • AT 11:34 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Η Microsoft προχώρησε, μέσω ενός blogpost, στην ανακοίνωση μίας νέας υπηρεσίας game streaming με την ονομασία Project xCloud, σχεδιασμένη να φέρνει δημοφιλείς τίτλους σε κάθε είδους πλατφόρμα.

Αυτό που «υπόσχεται» το Project xCloud είναι η μεταφορά τίτλων σε πολλαπλές πλατφόρμες αναπαραγωγής, δηλαδή από την κονσόλα σε PC ή ακόμη και σε φορητή συσκευή.

Όπως έγινε γνωστό οι δημόσιες δοκιμές της υπηρεσίας θα ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο, ενώ προς το παρόν η εταιρεία στρατολογεί developers που θα αναπτύξουν περιεχόμενο για την υπηρεσία ώστε αυτό το περιεχόμενο να τεθεί σε διαδικασία δοκιμών. Οι δοκιμές θα περιλαμβάνουν την αναπαραγωγή τίτλων παιχνιδιών σε smartphones και tablets, που θα παίζονται μέσω χειριστηρίων Xbox (με ασύρματη σύνδεση Bluetooth) ή μέσω αφής.

Στην ανακοίνωσή της η Microsoft τονίζει ότι «προσφέρουμε την ελευθερία στον χρήστη να παίζει σε όποια συσκευή επιθυμεί χωρίς να είναι περιορισμένος σε μία και μοναδική συσκευή». Ουσιαστικά, η βασική ιδέα πίσω από το Project xCloud είναι να επιτρέπει στους gamers να παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι στη συσκευή με την οποία αισθάνονται πιο άνετα, είτε αυτή είναι κονσόλα, υπολογιστής ή κάποια φορητή συσκευή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons