Η Microsoft αγαπά τα αυτόνομα οχήματα

by Nikos Kaimakamis • On 06-06-2016 • AT 2:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

microsoft hq 01

H Microsoft εκφράζει την αγάπη της για τα αυτόνομα οχήματα, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να κατασκευάσει ένα δικό της μοντέλο. 

Μπορεί να έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της η Google για το πεδίο αυτό και να έχει δείξει τις ιδέες της, αλλά η Microsoft δεν φαίνεται διατεθειμένη να δείξει τη δική της πρόταση. Εκφράζει το ενδιαφέρον της για τις τεχνολογίες που συνοδεύουν την αυτόνομη κίνηση των οχημάτων, αλλά δηλώνει σε κάθε τόνο το ότι δεν έχει βλέψεις να μπει στην κατηγορία αυτή.

Για την Microsoft οι τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης όσο και της αυτόνομης κίνησης είναι το υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα χτιστεί το μέλλον της αυτοκίνησης. Μάλιστα, η Microsoft σημείωσε ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με αρκετούς κατασκευαστές που ασχολούνται με την αυτόνομη κίνηση οχημάτων. Οι συζητήσεις αυτές αφορούν κατά κύριο λόγο στην ενσωμάτωση της Cortana στα συστήματα infotainment των οχημάτων, όσο και στην εκτέλεση λειτουργιών μέσα στο όχημα.

Το Readwrite σημειώνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους κατασκευαστές οχημάτων στο να μπορεί να μπει το Office 365 μέσα στο όχημα, χωρίς να ξεκαθαρίζεται με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό και σε ποια μορφή. Το δεδομένο είναι το ενδιαφέρον που υπάρχει γύρω από την πλατφόρμα της Microsoft.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons