Η MGM επενδύει στην εταιρεία παραγωγής παιχνιδιών σε περιβάλλον VR Survios

by Nikos Kaimakamis • On 15-12-2016 • AT 10:50 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

mgm-raw-data

Το πεδίο της εικονικής πραγματικότητας ενδιαφέρει ολοένα και περισσότερο τα κινηματογραφικά studios, όπως φαίνεται από την πρόσφατη κίνηση της MGM. 

Η MGM, ή αλλιώς Metro-Goldwyn-Mayer, ένα από τα πιο γνωστά κινηματογραφικά studios με πολλές μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του από τον χώρο της μεγάλης οθόνης, αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών σε περιβάλλον VR, Survios. Η εν λόγω χρηματοδότηση θα γίνει σε δύο γύρους, με σκοπό να μπορέσει η εταιρεία από το Los Angeles να προσθέσει περισσότερους τίτλους παιχνιδιών Virtual Reality στην γκάμα της.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της MGM, Gary Barber, αναμένεται να πάρει μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Survios, προφανώς με στόχο την ανάπτυξη όσο γίνεται περισσότερων τίτλων που θα μπορεί να εκμεταλλευτεί αργότερα και η MGM, ως μεταφορά στον κινηματογράφο. Είναι γεγονός ότι το πεδίο της εικονικής πραγματικότητας είναι εκείνο που ενδιαφέρει την MGM, όχι μόνο ως ένα πεδίο ανάπτυξης του gaming, αλλά και ως ευκαιρία ανάπτυξης καινοτόμων μορφών κινηματογραφικού περιεχομένου.

Ο ρυθμός επενδύσεων από μεγάλα ονόματα του χώρου της τεχνολογίας στο VR ολοένα και αυξάνεται, ενώ κινήσεις όπως αυτές της MGM δείχνουν ότι θα αποτελέσει ενδιαφέρον όχημα για την παρουσίαση νέων μορφών περιεχομένου στο άμεσο μέλλον.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons