Η Marvel σας κάνει υπερήρωα μέσα σε περιβάλλον VR

by Nikos Kaimakamis • On 20-07-2017 • AT 1:48 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

O τίτλος Marvel Powers United VR θα κάνει την εμφάνισή του το 2018, αλλά προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να γίνουν υπερήρωες. 

Μέσα από τη χρήση του κράνους Oculus Rift, θα μπορεί κανείς να παίξει το ρόλο ενός από τους γνωστούς υπερήρωες της Marvel, όπως είναι ο Hulk, o Deadpool και άλλοι χαρακτήρες, στοιχείο που εκτιμάται ότι θα προσφέρει αρκετά ενδιαφέρον gameplay για όσους αγαπούν τον κόσμο των Marvel comics. Θα υπάρχει και η διαμόρφωση παιχνιδιού για πολλούς παίκτες, όπου ο καθένας θα μπορεί να παίξει τον χαρακτήρα της επιλογής του εναντίον των κακών του σύμπαντος της Marvel.

Η αίσθηση της χρήσης ενός κράνους Virtual Reality για να μπει κανείς στο σώμα ενός γνωστού υπερήρωα εκτιμάται ότι είναι ένας παράγοντας που θα κάνει τους παίκτες να απολαύσουν τον εν λόγω τίτλο. Μαζί με τις απλές μάχες μεταξύ τους, οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν συγκεκριμένες αποστολές σε campaign mode. Σε πρώτη φάση στη δημοσιότητα δόθηκε μόνο μία δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού, η οποία περιελάμβανε μερικούς μόνο υπερήρωες και όχι όλους τους κακούς που καλούνται αυτοί να αντιμετωπίσουν.

Όσοι έχουν παίξει το παιχνίδι δηλώνουν ότι το επίπεδο της ευχαρίστησης που προσφέρει είναι μεγάλο, ειδικά για όσους επιλέγουν να παίξουν τον Hulk.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons