Η Logitech εξαγοράζει την Jaybird

by Nikos Kaimakamis • On 14-04-2016 • AT 11:24 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

JayBird_2542-R2

H Logitech ανακοίνωσε την εξαγορά της Jaybird, μίας εταιρείας που κατασκευάζει ηχητικό εξοπλισμό, έναντι ποσού 50 εκ. δολαρίων. 

Η Logitech φαίνεται πως ενδιαφέρεται να μπει ακόμα πιο ενεργά στην αγορά του ηχητικού εξοπλισμού, με την εξαγορά της Jaybird, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή αναλώσιμων για ακουστικά, περισσότερο για εκείνους που ασχολούνται με τα σπορ και θέλουν αδιάβροχα μαξιλαράκια για τα ακουστικά τους. Η εξαγορά της Jaybird, που έχει την έδρα της στο Σολτ Λέικ Σίτι, έγινε με μετρητά.

Η Logitech θεωρεί ότι αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο ακούν οι άνθρωποι τη μουσική τους, καθώς προτιμούν λύσεις που τους βοηθούν να ακούν τα αγαπημένα τους κομμάτια όταν βρίσκονται έξω και σε κίνηση, ή κατά τη διάρκεια κάποιας αθλητικής δραστηριότητας. Με αυτή τη λογική, η εξαγορά της Jaybird αποτελεί μία στρατηγική κίνηση που θα βοηθήσει τη Logitech να εδραιώσει περαιτέρω τη θέση της στον τομέα του ασύρματου ήχου και των αξεσουάρ.

JayBird-Freedom-Sprint-v2

Η Jaybird δραστηριοποιείται στον τομέα του ηχητικού εξοπλισμού εδώ και 10 χρόνια, ενώ έχει παρουσιάσει και το δικό της wearable για την καταγραφή της αθλητικής δραστηριότητας του χρήστη, με το όνομα Reign. H  διοίκηση της Jaybird θεωρεί την εξαγορά μία θετική κίνηση για το μέλλον.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons